124.300 lira girtlak donanim bende vermem bu paralari105 110 civarı gırtlak olsaydı alınırdı ama 117 üstü vermem.
Daha kovadan çay içeceğdikAgalar buranin muhabbet guzel ben arada kaynak yapip muhabbeti bozmayayim gorusuruz hayirli geceler
noldu sana güzel abim yaDaha kovadan çay içeceğdik
Tamamen organik.kimyasala hayır
Asansörü kaldır @maximaorhan abiDaha kovadan çay içeceğdik
Sozum olsun bi ara şey ederizDaha kovadan çay içeceğdik
o ne yavAsansörü kaldır @maximaorhan abi
Kaldır da Berker abim indiriversin sıra padişahtan başlar sağdan sola sağdan solao ne yav
nolduYoutube de gene ortalık karıştı
Çok üstüste geldi, lokman ruhunun kloroformun düşkünü oldum kaptannoldu sana güzel abim ya
Berker abim indiriversin deyip deyip sizde şaapmayın ama ha....Kaldır da Berker abim indiriversin sıra padişahtan başlar sağdan sola sağdan sola
Orasi saçma sapan videolardan dolayi hep karişik zatenYoutube de gene ortalık karıştı
Maşşallah kenevir her derde deva adamlara göre
Kan şekerini düzenliyoruz abi gel gelnoldu sana güzel abim ya
Yok abi maksat muhabbet evreni çözeriz valla şu ekiple kova başında xdÇok üstüste geldi, lokman ruhunun kloroformun düşkünü oldum kaptan
Berker abim indiriversin deyip deyip sizde şaapmayın ama ha....
Ekli dosyayı görüntüle 7441
Numuneleri içeri bırak, sonra arazispor. Bari erketeye birini bırak öyle git.bu gece burası çok tehlikeli ben gidiyorummmm
Hakan yok galiba tabi hop berker abinin icecege iki damla anlamaliydim seni yasincim tehlikeli olan sendinKan şekerini düzenliyoruz abi gel gel
Yok abi maksat muhabbet evreni çözeriz valla şu ekiple kova başında xd