Yok abi ilaç milaç gazoz bize ters olacaksa ayık kafaylaHakan yok galiba tabi hop berker abinin icecege iki damla anlamaliydim seni yasincim tehlikeli olan sendin
Yok abi ilaç milaç gazoz bize ters olacaksa ayık kafaylaHakan yok galiba tabi hop berker abinin icecege iki damla anlamaliydim seni yasincim tehlikeli olan sendin
ıgghhh memur :dNumuneleri içeri bırak, sonra arazispor. Bari erketeye birini bırak öyle git.
@pulusoglu kaptan gazoz diyo. Bana diyo ya bi püsküit müsküit bişey var mı benim içim ezildi de :|Yok abi ilaç milaç gazoz bize ters olacaksa ayık kafayla
Hemen abim@pulusoglu kaptan gazoz diyo. Bana diyo ya bi püsküit müsküit bişey var mı benim içim ezildi de :|
sknfjdnbys@pulusoglu kaptan gazoz diyo. Bana diyo ya bi püsküit müsküit bişey var mı benim içim ezildi de :|
Yasin seni bulacam@pulusoglu kaptan gazoz diyo. Bana diyo ya bi püsküit müsküit bişey var mı benim içim ezildi de :|
Bırak kaptan Yasin beni bulsun. Sen o ara benim telefonu uzun uzun çaldır yeterYasin seni bulacam
Gazoza esans katmaya gelirsen gazozun başında uyanırsın valla sdjsjdfjsdfssknfjdnbys
Nolur bul <3Yasin seni bulacam
Abi aman diyim gazozun başında değil ben senin yanında uyursam bi daha uyanamam gibime geliyoBırak kaptan Yasin beni bulsun. Sen o ara benim telefonu uzun uzun çaldır yeter
Gazoza esans katmaya gelirsen gazozun başında uyanırsın valla sdjsjdfjsdfs
Şimdi giderken Eskişehir'den sonra Kütahya üzerinden gitsem...Nolur bul <3
Abi aman diyim gazozun başında değil ben senin yanında uyursam bi daha uyanamam gibime geliyo
yoksaa <3<3<3<3Şimdi giderken Eskişehir'den sonra Kütahya üzerinden gitsem...
Ekli dosyayı görüntüle 7442
Havalar serinlesin, sonrasında Yasinyoksaa <3<3<3<3
Gkdkdkfkjdjs ya gözünü sevdiğim abi senden hiç bu tepkiyi beklemem açık söyleyeyim djdjfkgkkdHavalar serinlesin, sonrasında Yasin
Ekli dosyayı görüntüle 7443
Yasin serin havalarda ansızın güneyde bulabilirim kendimi. Sıcaktan şiddetle kaçıyorum.Gkdkdkfkjdjs ya gözünü sevdiğim abi senden hiç bu tepkiyi beklemem açık söyleyeyim djdjfkgkkd
Şşş beyler bakmayın siz ona ben de kaçıyorum iyi geceler (bende)Yasin serin havalarda ansızın güneyde bulabilirim kendimi. Sıcaktan şiddetle kaçıyorum.
Neyse, bana müsade. Kaçayım artık geç oldu. Kendinize iyi bakın
Ekli dosyayı görüntüle 7444