Abi sen bildiğin zenginsin sdkjhsdgj @pulusoglu
Yusufpaşa değil mi burasi
daha dün haseki tarafındaydı ya bu araba ben de gördüm
30 lira yavAbi sen bildiğin zenginsin sdkjhsdgj @pulusoglu
Ooooo sen kesin zenginsin kfsjhsaf30 lira yav
Afiyet olsun
Bela okuma bela git uzum yabanmersini icvalla canım çekti pü abv hazır havalar da ısınmışken bayağıdır içmiyodum buzlu bi akşam içeyim bari
Eyvallah sagolasinAfiyet olsun
Aynen zenginim az bucukOoooo sen kesin zenginsin kfsjhsaf
Zenginlik başına vurdukça nargile içip jantlarını boyuyor sdşljfaşlkgskjsAynen zenginim az bucuk
geçen florya tarafında yeni bi cafe açılmış gittik akşam işte oturalım diye ben eşim ve eşimin bi arkadaşı. nargileci geldi abi ne veriyim diye ben direk yabanmersini çek dedim. dedi ki abi özel bi spesiyalim var sana ondan vereyim dene istersen dedi. dedim yok sade yabanmersini istiyrom yok hala ısrar ediyor. ne var dedim içinde abi yabanmersini, böğürtlen, redbull ve damla sakızı var dedi. dedim tamam getir deneyelim bakalım. neyse işte getirdi tüttürüyorum ben yanımızdaki kız da daha önce hiç içmemiş nargile. tutturdu ben de içicem diye askjdhakljsd bak dedim bu çok ağır gelir sana başka bi şey söyliyim nane limon falan onu dene. yok kokusu güzel geldi denicem dedi. dedim al al iç de gör tersten verdim buna başladı içmeye. bi çekti iki çekti üçüncüyü bi çekti başladı bu ay bana bi şey oluyo demeye askjdgasgda eli ayağı falan titremeye başladı manyağın su soda falan zar zor kendine getirebildik bu da böyle bi anımdır. közün sönsün inşBela okuma bela git uzum yabanmersini ic
Lan olm ya de get icin kotu senin vallahi bak canini cektireyim dedim okumadigin bela kalmadi sen bmw 7 serisi alinca biz sana bisi dedikmigeçen florya tarafında yeni bi cafe açılmış gittik akşam işte oturalım diye ben eşim ve eşimin bi arkadaşı. nargileci geldi abi ne veriyim diye ben direk yabanmersini çek dedim. dedi ki abi özel bi spesiyalim var sana ondan vereyim dene istersen dedi. dedim yok sade yabanmersini istiyrom yok hala ısrar ediyor. ne var dedim içinde abi yabanmersini, böğürtlen, redbull ve damla sakızı var dedi. dedim tamam getir deneyelim bakalım. neyse işte getirdi tüttürüyorum ben yanımızdaki kız da daha önce hiç içmemiş nargile. tutturdu ben de içicem diye askjdhakljsd bak dedim bu çok ağır gelir sana başka bi şey söyliyim nane limon falan onu dene. yok kokusu güzel geldi denicem dedi. dedim al al iç de gör tersten verdim buna başladı içmeye. bi çekti iki çekti üçüncüyü bi çekti başladı bu ay bana bi şey oluyo demeye askjdgasgda eli ayağı falan titremeye başladı manyağın su soda falan zar zor kendine getirebildik bu da böyle bi anımdır. közün sönsün inş
Ya bu nedir ya... Bela okumasa beddua okuyor. Orhan sen nasıl birisi oldun orhan...geçen florya tarafında yeni bi cafe açılmış gittik akşam işte oturalım diye ben eşim ve eşimin bi arkadaşı. nargileci geldi abi ne veriyim diye ben direk yabanmersini çek dedim. dedi ki abi özel bi spesiyalim var sana ondan vereyim dene istersen dedi. dedim yok sade yabanmersini istiyrom yok hala ısrar ediyor. ne var dedim içinde abi yabanmersini, böğürtlen, redbull ve damla sakızı var dedi. dedim tamam getir deneyelim bakalım. neyse işte getirdi tüttürüyorum ben yanımızdaki kız da daha önce hiç içmemiş nargile. tutturdu ben de içicem diye askjdhakljsd bak dedim bu çok ağır gelir sana başka bi şey söyliyim nane limon falan onu dene. yok kokusu güzel geldi denicem dedi. dedim al al iç de gör tersten verdim buna başladı içmeye. bi çekti iki çekti üçüncüyü bi çekti başladı bu ay bana bi şey oluyo demeye askjdgasgda eli ayağı falan titremeye başladı manyağın su soda falan zar zor kendine getirebildik bu da böyle bi anımdır. közün sönsün inş
Vectra on izgara coil <mazdabu ne çirkinliktir yarabbilalemin
askldhask şaka şaka tüttür bakalım afiyet bal şeker olsunLan olm ya de get icin kotu senin vallahi bak canini cektireyim dedim okumadigin bela kalmadi sen bmw 7 serisi alinca biz sana bisi dedikmi
Arkadaki Mersonun daha az yakmasıVallahi daha boyamadim abi les gibi araba zaten
ya abi asdkjasdhasd nargilenin ismini bi de "naturel" yazmışlar menuye görünce bu ne lan demiştim meğerse oymuş ama çok güzeldi yav bulursanız için o şekilYa bu nedir ya... Bela okumasa beddua okuyor. Orhan sen nasıl birisi oldun orhan...
Onu bırak, nargilecide de insanları tribe sokacak şeyler içip içiriyorsun ya, püh sana. Sen en tehlikelimizmişsin orhan