Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muhtemel eski sahibi :)
upload_2017-5-25_17-38-5.png

geçen florya tarafında yeni bi cafe açılmış gittik akşam işte oturalım diye ben eşim ve eşimin bi arkadaşı. nargileci geldi abi ne veriyim diye ben direk yabanmersini çek dedim. dedi ki abi özel bi spesiyalim var sana ondan vereyim dene istersen dedi. dedim yok sade yabanmersini istiyrom yok hala ısrar ediyor. ne var dedim içinde abi yabanmersini, böğürtlen, redbull ve damla sakızı var dedi. dedim tamam getir deneyelim bakalım. neyse işte getirdi tüttürüyorum ben yanımızdaki kız da daha önce hiç içmemiş nargile. tutturdu ben de içicem diye askjdhakljsd bak dedim bu çok ağır gelir sana başka bi şey söyliyim nane limon falan onu dene. yok kokusu güzel geldi denicem dedi. dedim al al iç de gör tersten verdim buna başladı içmeye. bi çekti iki çekti üçüncüyü bi çekti başladı bu ay bana bi şey oluyo demeye askjdgasgda eli ayağı falan titremeye başladı manyağın su soda falan zar zor kendine getirebildik bu da böyle bi anımdır. közün sönsün inş

ben özel spesiyalimden denemek ister misin diyen mekana daha da gitmiyom:D

Arabayı görmeye gelenlerden biri yada expertizde biri arabamın içine farklı bir arabanın anahtarını düşürmüş ben bunun sahibini nasıl bulcam şimdi bir fikri olan var mı?

geçen florya tarafında yeni bi cafe açılmış gittik akşam işte oturalım diye ben eşim ve eşimin bi arkadaşı. nargileci geldi abi ne veriyim diye ben direk yabanmersini çek dedim. dedi ki abi özel bi spesiyalim var sana ondan vereyim dene istersen dedi. dedim yok sade yabanmersini istiyrom yok hala ısrar ediyor. ne var dedim içinde abi yabanmersini, böğürtlen, redbull ve damla sakızı var dedi. dedim tamam getir deneyelim bakalım. neyse işte getirdi tüttürüyorum ben yanımızdaki kız da daha önce hiç içmemiş nargile. tutturdu ben de içicem diye askjdhakljsd bak dedim bu çok ağır gelir sana başka bi şey söyliyim nane limon falan onu dene. yok kokusu güzel geldi denicem dedi. dedim al al iç de gör tersten verdim buna başladı içmeye. bi çekti iki çekti üçüncüyü bi çekti başladı bu ay bana bi şey oluyo demeye askjdgasgda eli ayağı falan titremeye başladı manyağın su soda falan zar zor kendine getirebildik bu da böyle bi anımdır. közün sönsün inş
bilmeyeni çarpar :D

Yok abi etmemişler. Peki krank kitlemişse çözümü nedir?
krank kitlemişse sıkıntı büyük
komple motor yapılır, krank ölçülür eğer kurtarırsa taşlanır takılır kurtarmazsa çıkma krank alınır oda 1.5-2 bin lira vardır
pistonlara bakılır herhangi bir sorun var mı veya ölçüler uygun mu, değilse değişir
subaplar kontrol edilir, silindir kapağı taşlanır, blok honlama olur, yataklar değişir, sekmanlar değişir bunlara ek olarak devirdaim, triger, dış kayış, yağ pompası, yağ, filtreler filanda değişebilir
krank kilitlemişse masraf çıkabilir kısacası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...