hele hele şuna bak yanıma yaklaşamazsın olummmmVectra on izgara coil <mazda
hele hele şuna bak yanıma yaklaşamazsın olummmmVectra on izgara coil <mazda
Az vurun az yaArkadaki Mersonun daha az yakması
Sagol tatlim :*askldhask şaka şaka tüttür bakalım afiyet bal şeker olsun
Cigerimiz var bizim ra ta tahele hele şuna bak yanıma yaklaşamazsın olummmm
Arkadasım gonderdi fotoğrafı, ben çekmedimYusufpaşa değil mi burasi
Yusufpaşada gördüm ben bu acayip renkli arabayı bir kaç kere ondan sordumArkadasım gonderdi fotoğrafı, ben çekmedim
Muhtemel eski sahibihttps://www.sahibinden.com/ilan/vas...lt-clio-hb-1.2-16v-128.000-km-443355093/detay 120 binde böyle direksiyon mu olur
geçen florya tarafında yeni bi cafe açılmış gittik akşam işte oturalım diye ben eşim ve eşimin bi arkadaşı. nargileci geldi abi ne veriyim diye ben direk yabanmersini çek dedim. dedi ki abi özel bi spesiyalim var sana ondan vereyim dene istersen dedi. dedim yok sade yabanmersini istiyrom yok hala ısrar ediyor. ne var dedim içinde abi yabanmersini, böğürtlen, redbull ve damla sakızı var dedi. dedim tamam getir deneyelim bakalım. neyse işte getirdi tüttürüyorum ben yanımızdaki kız da daha önce hiç içmemiş nargile. tutturdu ben de içicem diye askjdhakljsd bak dedim bu çok ağır gelir sana başka bi şey söyliyim nane limon falan onu dene. yok kokusu güzel geldi denicem dedi. dedim al al iç de gör tersten verdim buna başladı içmeye. bi çekti iki çekti üçüncüyü bi çekti başladı bu ay bana bi şey oluyo demeye askjdgasgda eli ayağı falan titremeye başladı manyağın su soda falan zar zor kendine getirebildik bu da böyle bi anımdır. közün sönsün inş
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...-bile-yok-orijinal-113.000-km-420499064/detay
Dediği gibiyse alınır gibi be
Bunu ben bile alırım be. Baksanıza lpg'si yok Koltuk mekanizmaları sağlamsa alırım.
Üniversiteye geçerken aileyi ikna edip bi renault 11 mi alsam diye düşünmüyor değilim tabi bunların düşünce kısmında kalması yüksek olasılıkBunu ben bile alırım be. Baksanıza lpg'si yok Koltuk mekanizmaları sağlamsa alırım.
Farkına varınca illaki arar birisi yoksa yapacak bir şey yok Teker teker aramak istemiyorsanızArabayı görmeye gelenlerden biri yada expertizde biri arabamın içine farklı bir arabanın anahtarını düşürmüş ben bunun sahibini nasıl bulcam şimdi bir fikri olan var mı?
Valla bi gidip expertize sorarım onun dışında dediğin gibi ararlar illakiFarkına varınca illaki arar birisi yoksa yapacak bir şey yok Teker teker aramak istemiyorsanız
Doğum gününde ve hasta @alfhonso
Al panpa al benim akrabada var adam çocukluğumdan beri flash a biniyo çok titiz kullaniyo bende onu alırım gezeriz dünya alemiÜniversiteye geçerken aileyi ikna edip bi renault 11 mi alsam diye düşünmüyor değilim tabi bunların düşünce kısmında kalması yüksek olasılık
bilmeyeni çarpargeçen florya tarafında yeni bi cafe açılmış gittik akşam işte oturalım diye ben eşim ve eşimin bi arkadaşı. nargileci geldi abi ne veriyim diye ben direk yabanmersini çek dedim. dedi ki abi özel bi spesiyalim var sana ondan vereyim dene istersen dedi. dedim yok sade yabanmersini istiyrom yok hala ısrar ediyor. ne var dedim içinde abi yabanmersini, böğürtlen, redbull ve damla sakızı var dedi. dedim tamam getir deneyelim bakalım. neyse işte getirdi tüttürüyorum ben yanımızdaki kız da daha önce hiç içmemiş nargile. tutturdu ben de içicem diye askjdhakljsd bak dedim bu çok ağır gelir sana başka bi şey söyliyim nane limon falan onu dene. yok kokusu güzel geldi denicem dedi. dedim al al iç de gör tersten verdim buna başladı içmeye. bi çekti iki çekti üçüncüyü bi çekti başladı bu ay bana bi şey oluyo demeye askjdgasgda eli ayağı falan titremeye başladı manyağın su soda falan zar zor kendine getirebildik bu da böyle bi anımdır. közün sönsün inş
krank kitlemişse sıkıntı büyükYok abi etmemişler. Peki krank kitlemişse çözümü nedir?