Burcu Burkut Erenkul sunuyor hatta.TRT haberde otoyorum programı var
Edit : Bitti bile [emoji23][emoji23]
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Burcu Burkut Erenkul sunuyor hatta.TRT haberde otoyorum programı var
Edit : Bitti bile [emoji23][emoji23]
Aynen benzin tvdede bir bölümde gormustum sunumunu beğeniyorum aynı zamanda ralli pilotu olduğu ve volkicarda falan yarıştığı için otomobil sektörü hakkında da bilgi sahibi .Burcu Burkut Erenkul sunuyor hatta.
Kendisi Dayımın arkadaşı bende ordan tanışıyorum. (Dayım eski Ralli Pilotu)Aynen benzin tvdede bir bölümde gormustum sunumunu beğeniyorum aynı zamanda ralli pilotu olduğu ve volkicarda falan yarıştığı için otomobil sektörü hakkında da bilgi sahibi .
Evo dayının aracimi yoksa ? Kırmızı olanKendisi Dayımın arkadaşı bende ordan tanışıyorum. (Dayım eski Ralli Pilotu)
Yok Dayım Ford Ka ve Ford Fiesta R2 yada R2000 ile yarışıyordu.Evo dayının aracimi yoksa ? Kırmızı olan
Rallilerde heo Ford araçlar kullanılıyor dayanıklı demek ki , serdar bostancida genelde Ford kullanıyordu .Yok Dayım Ford Ka ve Ford Fiesta R2 yada R2000 ile yarışıyordu.
Yani genel olarak Fiesta R2'ler, 208-207 ve C1'ler başarılı araclar. Tabi Evo'nun hakkını yemek olmaz.Rallilerde heo Ford araçlar kullanılıyor dayanıklı demek ki , serdar bostancida genelde Ford kullanıyor .
Evo onların babası diyebilirizYani genel olarak Fiesta R2'ler, 208-207 ve C1'ler başarılı araclar. Tabi Evo'nun hakkını yemek olmaz.
Nabam şimdi ödev yapmaya gidecem. Sen nabıyon?Gençler nabionuz ?
Nabam şimdi ödev yapmaya gidecem. Sen nabıyon?
Oh oh iyi yaşlıları ziyaret etmek gerek .hala gidecen mi ben napayım klasik pazar anneanne ziyaretinden geldim
Oh oh iyi yaşlıları ziyaret etmek gerek .
Lastikten pahallı ayakkabı ayıp be o fiyat ne öyle
Aynen öyle cok pahalı ama cok guzel ya.Lastikten pahallı ayakkabı ayıp be o fiyat ne öyle
Panpa bunun olayı nedir michelin'le neyini geliştirmişler
Valla tabanını geliştirmişler ve acayip rahattı.Panpa bunun olayı nedir michelin'le neyini geliştirmişler
Lan o paraya millet 4 tane lastik alıyor hani 350-400 de tamam da 550 nedir yav.Valla tabanını geliştirmişler ve acayip rahattı.