Boşver abi günaha girmeye değmez.Bunların hepsi orul orul............... Çok doluyum la locayı bi açın küfür edelim.
Boşver abi günaha girmeye değmez.Bunların hepsi orul orul............... Çok doluyum la locayı bi açın küfür edelim.
Ettin say kardeş, hepimiz Doğuş'la ağız birliği yapmış durumdayız bu konuda. Locaya gerek yok. Bak anlaşıyoruzBunların hepsi orul orul............... Çok doluyum la locayı bi açın küfür edelim.
Ağzından anlaşılıyor ne söylediği ban yemem dimi abiEttin say kardeş, hepimiz Doğuş'la ağız birliği yapmış durumdayız bu konuda. Locaya gerek yok. Bak anlaşıyoruz
Haftasonu Real aile gününden karelerBırakın arkadaşlar biraz da gülümseyelim
Hiçbişey olmaz. Dudak okumadan PFDK tedbirsiz bile disipline sevk etmiyor.Ağzından anlaşılıyor ne söylediği ban yemem dimi abi
Oha lan adam nasıl bıktıysa trim sesinden, ağız burun girmiş konsolaKadjar'cılar çözüm videosu buldum.
Abi sen gene karete mi ne yapıyordun kendini savunmayı biliyosun ben onu da bilmiyorum Allah ne verdiyse taktiğiyle dalar dayak yerim diye korkuyorum bi de bıçak, silah vs olursa diye çok çekiniyorum.Abi zamanında rahmetli eşimi anneannemlere el öpmeye götürmüştüm Siirt'e. Kendi arabamla gitmiştim, o zamanlar Mercedes 250D vardı baba yadigarı. Neyse; Siirt'e girdik, Kurtalan'dayız. Yollar leş tabi 20 ile falan gidiyorum ölmeyelim diye.
Eşimde başını omzuma (ah ulan... ) koymuştu. Neyse bi yerde durduk kamyona yol verdik. Yanda genç böyle 20li yaşlarında bir çocuk: ''Şunlara bak ya sarmaş dolaş!'' dedi. Duymazdan geldim. Kaza çıksın istemiyorum, hakim olamamaktan korkuyorum kendime. Neyse işte camı kapadım, baktım hala el kol yapıyor.
Vira bismillah deyip indim '' Ne diyorsun kardeşim, bir sorun varsa el kol yapma gel söyle'' dedim. Geldi yanıma ''Burası İstanbul değil dikkat edeceksin yaptıklarına'' dedi. Kaldırım yaklaşık 20cm kadar yüksekti, malum asfalt kazılmış ben de çocuktan alçakta kaldım tabi. Bu baya kafasını bana eğip üstüme gelmeye başladı '' al şu kadını da git buradan'' dedi. Eşim çekiştirdi uzaklaştırdı beni. Onun hatırına geri çekildim.
Salak hayatımda hiç gelmemişim ya da kürtçe bilmiyorum sanıyor. Küfür ediyor ama nasıl. Türkçe'sini size etseler inanın bana o çocuğu sağ komazsınız orada. Sen gelsene lan buraya dedim, esnaf falan geldi tabi yanımıza. Ben hala alçaktayım, bu kafa atmaya çalılştı. Azıcık geri çektim kendimi bi aparkat çaktım. O zaman da Jason Statham'ın bi filmini izlemişim onun yumruk atışını taklit ediyordum kendimce. Filmdeki yumruğun aynısından ısmarladım arkadaşa. Arabama bindirdiler zorla esnaflar. Kendi kendime '' ulan bu Jason işi biliyor hee '' deyip güldüm.
Hayır sana ne gardaşım? Yanlış ya da doğru sana ne? Keşke hayatını her anında, gerçekten kötü olan şeylere karşı böyle duyarlı olsan ama nerdee.
Son olarak;
''İnsan bazen gerçekten hayret ediyor.'' -Hakan Bıçak.
Sen yine çekiniyorsun, korkuyorsun. O iyi, doğru bir düşünce. Hayatta tutar adamıOha lan adam nasıl bıktıysa trim sesinden, ağız burun girmiş konsola
Abi sen gene karete mi ne yapıyordun kendini savunmayı biliyosun ben onu da bilmiyorum Allah ne verdiyse taktiğiyle dalar dayak yerim diye korkuyorum bi de bıçak, silah vs olursa diye çok çekiniyorum.
xD bayıldım bunu görünce yaahttps://www.instagram.com/p/BUhwzACgjhc/
Ulan gece gece tövbe tövbee .
bu tip insanlar ailesi sevişmeden doğurdu sanıyorlar herhalde.bunlar neden oluyor ben anlıyorum. hayatlarında kadın nedır, deger vermek ve saymak nedir bilmezler. onlar için kadın sadece sevişme aracıdır.kendi ne bir kadının elini tutmus ne gozlerıne bakmıs sevgi nedir bilmediği için gördüklerinde sinir oluyorlar. cunku kadınlar onlar ıcın sadece ''obje''Abi zamanında rahmetli eşimi anneannemlere el öpmeye götürmüştüm Siirt'e. Kendi arabamla gitmiştim, o zamanlar Mercedes 250D vardı baba yadigarı. Neyse; Siirt'e girdik, Kurtalan'dayız. Yollar leş tabi 20 ile falan gidiyorum ölmeyelim diye.
Eşimde başını omzuma (ah ulan... ) koymuştu. Neyse bi yerde durduk kamyona yol verdik. Yanda genç böyle 20li yaşlarında bir çocuk: ''Şunlara bak ya sarmaş dolaş!'' dedi. Duymazdan geldim. Kaza çıksın istemiyorum, hakim olamamaktan korkuyorum kendime. Neyse işte camı kapadım, baktım hala el kol yapıyor.
Vira bismillah deyip indim '' Ne diyorsun kardeşim, bir sorun varsa el kol yapma gel söyle'' dedim. Geldi yanıma ''Burası İstanbul değil dikkat edeceksin yaptıklarına'' dedi. Kaldırım yaklaşık 20cm kadar yüksekti, malum asfalt kazılmış ben de çocuktan alçakta kaldım tabi. Bu baya kafasını bana eğip üstüme gelmeye başladı '' al şu kadını da git buradan'' dedi. Eşim çekiştirdi uzaklaştırdı beni. Onun hatırına geri çekildim.
Salak hayatımda hiç gelmemişim ya da kürtçe bilmiyorum sanıyor. Küfür ediyor ama nasıl. Türkçe'sini size etseler inanın bana o çocuğu sağ komazsınız orada. Sen gelsene lan buraya dedim, esnaf falan geldi tabi yanımıza. Ben hala alçaktayım, bu kafa atmaya çalılştı. Azıcık geri çektim kendimi bi aparkat çaktım. O zaman da Jason Statham'ın bi filmini izlemişim onun yumruk atışını taklit ediyordum kendimce. Filmdeki yumruğun aynısından ısmarladım arkadaşa. Arabama bindirdiler zorla esnaflar. Kendi kendime '' ulan bu Jason işi biliyor hee '' deyip güldüm.
Hayır sana ne gardaşım? Yanlış ya da doğru sana ne? Keşke hayatını her anında, gerçekten kötü olan şeylere karşı böyle duyarlı olsan ama nerdee.
Son olarak;
''İnsan bazen gerçekten hayret ediyor.'' -Hakan Bıçak.
Kaptanım aman diyeyim çıldırma forumdayız.bu tip insanlar ailesi sevişmeden doğurdu sanıyorlar herhalde.bunlar neden oluyor ben anlıyorum. hayatlarında kadın nedır, deger vermek ve saymak nedir bilmezler. onlar için kadın sadece sevişme aracıdır.kendi ne bir kadının elini tutmus ne gozlerıne bakmıs sevgi nedir bilmediği için gördüklerinde sinir oluyorlar. cunku kadınlar onlar ıcın sadece ''obje''
benımde cok fazla hıkayem var aslında.ama burası genel okunabılen bır yer oldugu ıcın aklımda zaman ve yer sınırlarımı dogru yerlestıremeyıp yanlıs seylere yol acmamak ıcın susuyorum
bakayım abi sağolasınTomb Raider, Hitman Absolution, zor ama Far Cry ki bence Far Cry 1 bile gayet güzel bir oyun. 2'ye elini sürme aman diyeyim.
Böylesinin gelişimi geçmişini varya bayıltıp ayıltıp tekrar bayıltıp s.......
abi özel mesajdan grup açalım oradan sövAman diyeyim abi, kendine zarar verecek bir şey olursa ne olursa olsun uzak durmak en iyisi. Değmiyor çünkü.
Bunların hepsi orul orul............... Çok doluyum la locayı bi açın küfür edelim.
gel sana malzeme vereyım. bugun farkettım kı el frenı derısı eskımıs hadı o neyse. devamındakı plastık derı kıvamındakı seyde ufak catlaklar var gozume batıyor. sımdı evet veya hayır oynayalım. ben bu sorunumun cozumunu mazda forum da bulabıldım mı ? soru 2. bunu ( zamanında vıtes topuzunu derısını yenıledım ama ) halledebılecek sokup takabılecek yenıleyebılecek usta bulabılmısmıyımdır ? son soruma gecelım. servıste bu parcaları bulabılmısmıyımdır ?Aman diyeyim abi, kendine zarar verecek bir şey olursa ne olursa olsun uzak durmak en iyisi. Değmiyor çünkü.
Bunların hepsi orul orul............... Çok doluyum la locayı bi açın küfür edelim.
abı hazırlanıp beklıyorum senı@pulusoglu kaptanım çok güzel denk geldi dayanamadım saplayıverdim ama...
Vurup kaçmış gibi olmayayım ama oyuna çağırıyorlar arkadaşlar. Müsadenizle ben ganyotunu kösülüp iki barbut atmaya gidiyorum.
gel sana malzeme vereyım. bugun farkettım kı el frenı derısı eskımıs hadı o neyse. devamındakı plastık derı kıvamındakı seyde ufak catlaklar var gozume batıyor. sımdı evet veya hayır oynayalım. ben bu sorunumun cozumunu mazda forum da bulabıldım mı ? soru 2. bunu ( zamanında vıtes topuzunu derısını yenıledım ama ) halledebılecek sokup takabılecek yenıleyebılecek usta bulabılmısmıyımdır ? son soruma gecelım. servıste bu parcaları bulabılmısmıyımdır ?
Sen bu mevzuyu özelden yaz öyle bekle cevabımı. Gün ışımadan cevabım gelebilir. Hadi şimdilik eywabı hazırlanıp beklıyorum senı