Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@TheAMG56 Bunu çok sorguladım abi, çok sordum kendime 1 yıllık beraberlikten sonra sorardım ''ulan tamam biz ayrılmayacağız da ya onu ölüm alırsa benden'' derdim ''naparım lan o zaman''. 2 yıl geçti bu soru hala aklımda unutmaya çalışıyorum aklıma getirmemeye çalışıyorum, kaybetme korkum tavan yapmış. 3 yıl geçti 3. yılın sonunda kaybettim onu ama ölüm almadı kendisi aldı kendini de beni de. Gittiğinde ne yapacağımı şaşırıp kalakalmıştım ortada. Noldu ? unuttum.. Ölseydi unutur muydum? Bilmiyorum.. Ama sonuçta öldü benim için. Sevmiyorum bişey hissetmiyorum ama hatırlayınca tabi boğazıma bir sızı giriyor.

Abi bunu derdimi paylaşmak için anlatmadım, büyük konuşmamak lazım. Sonuçta insanız sen de öylesin, aksini inkar edebilir misin? Allah var, her şeyde bir hayır var desek çok basit kaçar ama yanlış mı olur ? Senin durumunu biliyorum neden sen bir başkası değil, ya da neden o insanın karşısına sen çıktın ? Bir başkası olsa senin yerinde belki çoktan unutmuştu umrunda bile değildi. Ama sen biliyorum ki ona çok dua ediyosun. Belki de onun duaya ihtiyacı var o yüzden karşısına sen çıktın..

Bilmiyorum okudun mu ama okumadıysan senden bunu okumanı rica etsem ? Hatta okumazsan küserim desem..
http://www.incisozluk.com.tr/w/1995-şırnak-askerlik-hikayemi-anlatıyorum/sahibi/1/
bu aksam kotu aksam beyler rakı koydurtmayın bana.

@TheAMG56 Bunu çok sorguladım abi, çok sordum kendime 1 yıllık beraberlikten sonra sorardım ''ulan tamam biz ayrılmayacağız da ya onu ölüm alırsa benden'' derdim ''naparım lan o zaman''. 2 yıl geçti bu soru hala aklımda unutmaya çalışıyorum aklıma getirmemeye çalışıyorum, kaybetme korkum tavan yapmış. 3 yıl geçti 3. yılın sonunda kaybettim onu ama ölüm almadı kendisi aldı kendini de beni de. Gittiğinde ne yapacağımı şaşırıp kalakalmıştım ortada. Noldu ? unuttum.. Ölseydi unutur muydum? Bilmiyorum.. Ama sonuçta öldü benim için. Sevmiyorum bişey hissetmiyorum ama hatırlayınca tabi boğazıma bir sızı giriyor.

Abi bunu derdimi paylaşmak için anlatmadım, büyük konuşmamak lazım. Sonuçta insanız sen de öylesin, aksini inkar edebilir misin? Allah var, her şeyde bir hayır var desek çok basit kaçar ama yanlış mı olur ? Senin durumunu biliyorum neden sen bir başkası değil, ya da neden o insanın karşısına sen çıktın ? Bir başkası olsa senin yerinde belki çoktan unutmuştu umrunda bile değildi. Ama sen biliyorum ki ona çok dua ediyosun. Belki de onun duaya ihtiyacı var o yüzden karşısına sen çıktın..

Bilmiyorum okudun mu ama okumadıysan senden bunu okumanı rica etsem ? Hatta okumazsan küserim desem..
http://www.incisozluk.com.tr/w/1995-şırnak-askerlik-hikayemi-anlatıyorum/sahibi/1/
Senin yaşadığını da yaşadım, gerçi kız haklıydı ve iyi de yaptı. İyi yaptın anlatarak.

İnan bana bazen karşımda yansımasını görür gibi oluyorum. Ya öyle bir şey ki; has... lan filmlere anca o kadar olur diyorsun. Aynaya bakıyorum sanki arkamda o var gibi. Nasıl anlatayım ki şimdi, rüyalarıma girmesini geçtim, gözümü kapatınca o elektroşok verdikleri an geliyor gözümün önüne. İğrenç bir his. Cidden leş, pis bir his. Ulaşamayacağını bilmek o kadar koyuyor ki.

Geçtiğimiz hafta babası rahmetlinin telefonunu açmış, yanlışlıkla beni aradı. O an öyle bir sevinçle açtım ki o telefonu. Sanki evinde oturuyor da beni arıyor gibi. Sonra babasının sesini duyunca kendime geldim.

Dediklerinde çok haklısın, teşekkür ediyorum kardeşim. Yazıyı okudum bu arada, sağ olasın. :)

Efsanelerdendir. Çok fena ders verir, aynı @TheAMG56 abimizin verdiği ders gibi; hayatı bırakma..

Koymaman için bir sebep göremiyorum abi, keşke yanında olsam
benım rakı koydugum zaman aksam sonu yanlıs bır telefon etmıyorum yada bagırıp cagırıp sızmıyorum.yapıyorum-ediyorum-gidiyorum o yuzden seneler oldu 1 duble geçmeyeli.

Barış asteğmen için gelsin o zaman.

15 Ocak 2017, saat: 21 suları. Hayatımın 6 yılını, anlamını, gecelerimin ay ışığı, günlerimin güneşini ve belki de dünya üzerinde gördüğüm en güzel gözleri kaybettiğim, ertesi gün toprağa verdiğim zamanlar. 130 gün oldu. 3120 saat yani 187.200 dakika geçti. O kadar çok özlüyorum ki...

Düzelecek miyim bilmiyorum, düzelmek onu unutmak istiyor muyum ya da onun yerine başkasını koyabilecek miyim? Hiç bilmiyorum. Alışamıyorum da. Bazı sabahlar uyanıyorum, yataktan çıkmak, iki lokma yemek yemek istemiyorum. Bazı geceler yaşamaktan o kadar çok sıkılıyorum ki. Kendime kıyacağımdan değil de, bi bıkkınlık var üstümde, yorgunluk. Ruhum çürümüş sanki öyle hissediyorum.

Yapabildiğim tek şey; haftada 3 4 kere mezarına gitmek, mezarını sulamak. Olmadığını ya da hiç bir zaman yanımda olamayacağını bilsem bile gidiyorum hep, sanki yanı başımda oturmuş beni dinliyor gibi hissediyorum.

Böyle olacağını bilsem, onunla olan her anımı kaydetmek, bir şekilde ölümsüzleştirmek isterdim. O kadar az fotoğrafımız var ki beraber olduğumuz...

Hayatımın son 3120 saatinde ondan kalan bir kolye, cebimdeki fotoğrafımız ve mezarından aldığım bir avuç toprak ile yaşıyorum. Her gece bir kağıda içimi döküyorum. Ve hala seviyorum. Sanırım ömrümün sonuna kadar da sevmeye devam edeceğim.

İçimi dökmek istedim sadece, sahilde oturmuşken aklıma O geldi. Yazayım dedim. Çünkü hayatımın gerçekliğinde bu dediklerimi sözlere dökemiyorum. Anlatamıyorum kimseye derdimi, sanki onlardan alacağım teselli cümleleri derdimi daha da katlayacakmış gibi hissediyorum. Yazıya dökmek iyi geliyor.
Okurken bile insan bir garip oluyor be abi. Başın sağolsun. Belkide en iyi şey hiç sevmemek veya hiç aşık olmamaktır.

Okurken bile insan bir garip oluyor be abi. Başın sağolsun. Belkide en iyi şey hiç sevmemek veya hiç aşık olmamaktır.
Dostlar sağolsun kardeşim, eyvallah.
Öyle sevmem falan yok he. Sevmek güzel şey yahu, ölüm, ayrılık fark etmez. Hayat insanı bir şekilde adam ediyor, yoğuruyor işte. Benimki de bu şekil he? :)

Sev sev, iyidir. Adam eder.

benım rakı koydugum zaman aksam sonu yanlıs bır telefon etmıyorum yada bagırıp cagırıp sızmıyorum.yapıyorum-ediyorum-gidiyorum o yuzden seneler oldu 1 duble geçmeyeli.
Rakı masasındakiler masada kalır abi. Masada biri varken başkasını arayacaksan en başta aradığın insanla oturacaksın ya da masadakiyle konuşacaksın.. Rakı kelime dağarcığını artırır, dil kaslarını çalıştırır abi maksat o, içmek için içmek değil yani.. Aynı zamanda dinleme kabiliyetini de artırır o yüzden içtiğin adama anlatacak onu dinleyeceksin

Rakı masasındakiler masada kalır abi. Masada biri varken başkasını arayacaksan en başta aradığın insanla oturacaksın ya da masadakiyle konuşacaksın.. Rakı kelime dağarcığını artırır, dil kaslarını çalıştırır abi maksat o, içmek için içmek değil yani..
Rakı içmenin bir kuralı vardır gerçekten eğer uyulmayacaksa hiç içmeye gerek yok. Beni bazen arkadaşlar arıyor napıyonuz diyom rakı içiyoz diyolar one la öyle

Rakı içmenin bir kuralı vardır gerçekten eğer uyulmayacaksa hiç içmeye gerek yok. Beni bazen arkadaşlar arıyor napıyonuz diyom rakı içiyoz diyolar one la öyle
Bide bara falan gidip orda rakı içmeye çalışan bir ergen tayfası var tövbeler tövbesi. Bu cocuklara aileleri hiç aileleri adap öğretmediler mi diye arada sorarım kendi kedime.

Rakı masasındakiler masada kalır abi. Masada biri varken başkasını arayacaksan en başta aradığın insanla oturacaksın ya da masadakiyle konuşacaksın.. Rakı kelime dağarcığını artırır, dil kaslarını çalıştırır abi maksat o, içmek için içmek değil yani.. Aynı zamanda dinleme kabiliyetini de artırır o yüzden içtiğin adama anlatacak onu dinleyeceksin
orası cok ayrı :) genelde sarhos olma lımıtlerım bellıdır.ama her ıckınınde sarhoslugu farklıdır . a ' dan z ' ye her ıckıyle bellı bır lımıt sonrası sarhos olursun ama hepsınde gece aynı sonlanmaz. rakı benım bazı seylerı yapmamdakı benzınım dıyebılırım. 1 dubleden sonra sarhos olmam malum denızcılerın yaptıgı 3 sey vardır ıckı sıgara .. ama o 1 duble sonrası zıhın farklı calısmaya baslıyor be bende :)

orası cok ayrı :) genelde sarhos olma lımıtlerım bellıdır.ama her ıckınınde sarhoslugu farklıdır . a ' dan z ' ye her ıckıyle bellı bır lımıt sonrası sarhos olursun ama hepsınde gece aynı sonlanmaz. rakı benım bazı seylerı yapmamdakı benzınım dıyebılırım. 1 dubleden sonra sarhos olmam malum denızcılerın yaptıgı 3 sey vardır ıckı sıgara .. ama o 1 duble sonrası zıhın farklı calısmaya baslıyor be bende :)
Aynen öyle abi rakı çok farklı yerlere götürüyor. Hele 5-6 duble sonrası her gördüğün insana sarılasın geliyor herkes çiçek böcek yüzünde bir gülümseme :)
Ama benim yaş grubumla genelde hızlı yaşadığım için güzel mekanlarda favorim cin tonik. Hele elemanlarla iki muhabbeti bağlayıp cini fazla koydurursam deme keyfime :D
Rakı da bir kaç kişiyle içerim öyle herkesle içmem

Aynen öyle abi rakı çok farklı yerlere götürüyor. Hele 5-6 duble sonrası her gördüğün insana sarılasın geliyor herkes çiçek böcek yüzünde bir gülümseme :)
Ama benim yaş grubumla genelde hızlı yaşadığım için güzel mekanlarda favorim cin tonik. Hele elemanlarla iki muhabbeti bağlayıp cini fazla koydurursam deme keyfime :D
Rakı da bir kaç kişiyle içerim öyle herkesle içmem
valla benım o keyıflerım gıderek azalmaya basladı hem vakıtsızlık hemde hatun cok eslık etmeyı sevmıyor . onu anca rose sarap vs olacak ondada ıkımızden bırı elbet arac kullanmıyor aksam kı genelde o ben oluyorum ıster ıstemez ayda bır seklınde ındırgedım alkolu. ılgınctır ıcerken daha az gobegım vardı.gecen ıste bır dogum gunumde ıctık onun harıcı arada guıness ıcıp kola tadında bırakıyorum :D

Ulaşım sıkıntı ya alkollüyken. Ben 1 gün içicektim araç kullancam diye içmedim iyi ki içmemişim o gün büyük bir refleksle bir araca vurmaktan kurtuldum. vursaydım haklıydım ama alkollü olsaydım bana girecekti mevzu.

valla benım o keyıflerım gıderek azalmaya basladı hem vakıtsızlık hemde hatun cok eslık etmeyı sevmıyor . onu anca rose sarap vs olacak ondada ıkımızden bırı elbet arac kullanmıyor aksam kı genelde o ben oluyorum ıster ıstemez ayda bır seklınde ındırgedım alkolu. ılgınctır ıcerken daha az gobegım vardı.gecen ıste bır dogum gunumde ıctık onun harıcı arada guıness ıcıp kola tadında bırakıyorum :D
Yani ne yaptıysan üni dönem ve sonrasındaki kısa bir süreç ondan sonra vaktin olmuyor diyosun :D Mesaj alınmıştır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...