Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sabah bedavadan kasalarla filan aldığım 8 liralık m4a4 ü attım skinup.gg ye.Full mayın oynadım.İlk önce m4a4 mermi yağmuru çektim 20 tl.Sonra attım onu geri siteye m4a4 tenha boşluk çektim 35 tl ye.Dedim bunu da atayım ve 18 dolara ak47 akuamarini çektim görevde kullanılmış 61tl.Bugün baya bereketli dgskdk

Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi

S.a
18740133_10154829356439527_4222712021912296856_n.jpg

Sabah bedavadan kasalarla filan aldığım 8 liralık m4a4 ü attım skinup.gg ye.Full mayın oynadım.İlk önce m4a4 mermi yağmuru çektim 20 tl.Sonra attım onu geri siteye m4a4 tenha boşluk çektim 35 tl ye.Dedim bunu da atayım ve 18 dolara ak47 akuamarini çektim görevde kullanılmış 61tl.Bugün baya bereketli dgskdk

Bende de phobo var ya katlasak mı :D

Bende de phobo var ya katlasak mı :D

Bugün bereketli at bence hatta mayın tarlası oyna acaip zevkli ve kazandırıyor.Hedef vulcandı 27$dı çıkıyodum 22$ oldu site artık yeter 1900 coinsle nereye gidiyon dedi yavaş yavaş indim 16$a 18$a çıkıp bunu aldım.At gitsin phoboyu

Bugün bereketli at bence hatta mayın tarlası oyna acaip zevkli ve kazandırıyor.Hedef vulcandı 27$dı çıkıyodum 22$ oldu site artık yeter 1900 coinsle nereye gidiyon dedi yavaş yavaş indim 16$a 18$a çıkıp bunu aldım.At gitsin phoboyu

Sınavdan sonra bi deniyeyim ben bunu. :D

Onu bunu bilmemde şu Taner Saraç mıdır nedir acayip kıl oluyorum. Zaten videonun başlığı gördüğüm an onun attığını anladım. Bütün videolarında aynı şey. Fiat öyle Fiat böyle. Şu adamın dediği şey doğru bile olsa inanmam o derece.
O kim la

@bedirhan. Panpa Akuamarini attım ve Vulcan çektim 22 dolarlık.Eskimişti ve tipi hoşuma gitmedi 21 dolara site aldı ve 31 dolar yapıp Ak-47 yakıt enjekterö çektim :) Ramazan bereketiyle geldi affhlddk
cb3d0be396975e0a6c434b5a42aa5a11.png

Heyt be bedavadan aldığım 1900 coinslik silahla 103 tl ye çıktım ddgksdj

Onu bunu bilmemde şu Taner Saraç mıdır nedir acayip kıl oluyorum. Zaten videonun başlığı gördüğüm an onun attığını anladım. Bütün videolarında aynı şey. Fiat öyle Fiat böyle. Şu adamın dediği şey doğru bile olsa inanmam o derece.
aynen ya kafasına taş düşse fiatdan bilicek arkadaş.saçma saçma şeyler ya her fırsatta fiatı kötülüyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...