Onu bunu bilmemde şu Taner Saraç mıdır nedir acayip kıl oluyorum. Zaten videonun başlığı gördüğüm an onun attığını anladım. Bütün videolarında aynı şey. Fiat öyle Fiat böyle. Şu adamın dediği şey doğru bile olsa inanmam o derece.Duran araba niye yanıyor acaba
As
Bende de phobo var ya katlasak mıSabah bedavadan kasalarla filan aldığım 8 liralık m4a4 ü attım skinup.gg ye.Full mayın oynadım.İlk önce m4a4 mermi yağmuru çektim 20 tl.Sonra attım onu geri siteye m4a4 tenha boşluk çektim 35 tl ye.Dedim bunu da atayım ve 18 dolara ak47 akuamarini çektim görevde kullanılmış 61tl.Bugün baya bereketli dgskdk
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Bende de phobo var ya katlasak mı
Sınavdan sonra bi deniyeyim ben bunu.Bugün bereketli at bence hatta mayın tarlası oyna acaip zevkli ve kazandırıyor.Hedef vulcandı 27$dı çıkıyodum 22$ oldu site artık yeter 1900 coinsle nereye gidiyon dedi yavaş yavaş indim 16$a 18$a çıkıp bunu aldım.At gitsin phoboyu
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
O kim laOnu bunu bilmemde şu Taner Saraç mıdır nedir acayip kıl oluyorum. Zaten videonun başlığı gördüğüm an onun attığını anladım. Bütün videolarında aynı şey. Fiat öyle Fiat böyle. Şu adamın dediği şey doğru bile olsa inanmam o derece.
Videoyu atan adam. Zamanında Fiat ile kaza mı ne yapmış ondan sonrası youtube kanalı zaten.O kim la
9. Sınıf. birazdan gidip sınava çalışacam.Kitap oku, film izle(faydalı bi şey olsun belgesel de olabilir. Cosmos tavsiye ederim her gün 2 bölüm at kafan açılır. Barış özcan videoları izleyebilirsin) boş durma kısacası vaktini güzel değerlendir açlığını unutursun bi de sen kaçıncı sınıftaydın panpa?
Nabam eve geldim iftar bekliyorum .AS pnp nabüün
aynen ya kafasına taş düşse fiatdan bilicek arkadaş.saçma saçma şeyler ya her fırsatta fiatı kötülüyoOnu bunu bilmemde şu Taner Saraç mıdır nedir acayip kıl oluyorum. Zaten videonun başlığı gördüğüm an onun attığını anladım. Bütün videolarında aynı şey. Fiat öyle Fiat böyle. Şu adamın dediği şey doğru bile olsa inanmam o derece.
vallahi ben de bekliyom. Biraz uyudım az önce kalktım oturdum bekliyom şimdi.Nabam eve geldim iftar bekliyorum .
Yazılılar bitmedi mi daha ya9. Sınıf. birazdan gidip sınava çalışacam.
Yok. Bu salı biticekti matematik sınavı tekrarlanacakmış perşembe yapmışlar. Hala bitmiyo bu sınavlar.Yazılılar bitmedi mi daha ya