Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok. Bu salı biticekti matematik sınavı tekrarlanacakmış perşembe yapmışlar. Hala bitmiyo bu sınavlar.
Biz cuma bitirdik , ama telafiye gireceğim .

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ölme eşşeğim ölme. Neyse sizin gene 4-5 güne bitiyomuş bizim 3 hafta var daha :D Size bi tavsiye vereyim büyük ihtimalle yapmazsınız ama (ben de yapmadım çünkü :D ) konu eksiği bırakmayın her sene o sınıfın konularını öğrenmiş bi şekilde sınıfı bitirmeye çalışın 12.sınıfta aşşşırı işinize yarar :D

Screenshot_20170527-184705.jpg

Ben küçükken bir tanıdığımızda 73 model Taunus vardı kırmızıydı tertemizdi her haftasonu aracını temizler eksiği varsa hallederdi. O zaman diyordum bu adam manyak mı niye yeni araba almıyor diye şimdi anlıyorum onu :D @alfhonso

Ölme eşşeğim ölme. Neyse sizin gene 4-5 güne bitiyomuş bizim 3 hafta var daha :D Size bi tavsiye vereyim büyük ihtimalle yapmazsınız ama (ben de yapmadım çünkü :D ) konu eksiği bırakmayın her sene o sınıfın konularını öğrenmiş bi şekilde sınıfı bitirmeye çalışın 12.sınıfta aşşşırı işinize yarar :D
Lan olum bırak çocuklar daha 9 :D Beyler tadını cıkarmaya bakın siz 11de iyi çalışsanız yeter liseyi çok ararsınız iyi değerlendirin :D :P

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...