Hoşlandığın biri varsa bunu ona göster çokta gözüne sokmadan yap ama. onunla ilgilendiği belli et. Baktın muhabbet devam niteliği taşıyor sorular sor tanı onu onun seni tanımasına da önem ver. ortak nokta bulursan yürü ordan. Dedin ki arabalardan başka muhabbet bulamıyorum e o zaman onun ilgisini arabalara yönlendir. Çoğu kızın illa ki bi araba merakı vardır. ordan yürü VAG'dan a1, beetle falan yürü devam et baktın kızı muhabbet sarıyo DSG'yi bile a dan z ye anlatırsın. ha olmadı tutmadı mı kızın gıcık olduğu biri vardır o kişiyi sende gıcıkmışsın gibi çekiştirin. Yavaş ve sakin adımlarla karşındaki insanı sıkmadan tanı onu tanıdıkça keşfedersin. Yaptığın her keşif sana extra puan kazandırır. Otur uzun uzun gözlemlediğin şeyleri anlat ona sen böylesin bunlardan hoşlanıyosun kısmına kadar gelirsen kapı sonuna kadar açılır ve önemli aşamalardan birini geçersin. Tabiki bu söylediklerim herkes için geçerli olamamakla kimisinin sadece paraya, dış görünüşe, ve bazen abartarak sırf alay etmek yanına gelecek kızlar için geçerli değil. Kızlar araba gibidir Ceyhun. Hepsinin amacı farklıdır. Birisi her türlü arazi şartına ayak uydurup seni zor zamanlarda bataktan çıkarır. Bir diğeri ise bakımsız bir TOFAŞ gibi her an yarı yolda bırakabilir ve çok dert açar. Önemli olan ise hangi şartlar altında hangisini seçeceğin ve çıktığınız yolda A noktasından B noktasına en sorunsuz ve en mutlu nasıl gideğini belirlemektir. (İdare et artık bu konuyu karşılıklı konuşsak daha iyi iyi anlatırdım ama klavye duygusuz oluyo panpacım yapamıyorum
)