Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selam beyler,
@gtepro benden sana tavsiye yok kardesim, cunku ben bunun tavsiye ile olacak birsey olmadigina inaniyorum. senin kismetin, nasibin henuz karsina cikmamis diyelim. Kimse kimseyi verdigi taktik ve tavsiyelerle baska bir insan, kisilik yapamaz (daha konuskan, daha girisken, daha komik, daha romantik, anlayisli vs vs ). Yapsa da patlar bir yerde, seni sen gibi kabul eden birisi elbet karsina cikacaktir :D
Abi asıl konu tabiki kendisi olması. Kişilik ve karakterin yanında bunlar açık hava filtresi, forged piston gibi yardımcı elemanlar. Konuşacak bişey bulamıyorum demesi üzerine verilmiş tavsiye bizimki ilk tanışmada vs. Zaten şimdiki boşanmaların en büyük sebeplerinden birisi insanın kişilik ve karakterini gizlemesi. Senin de dediğin gibi nasip ve kısmet olmadan zaten olmaz. Bu noktayı da beltrttiğin için teşekkür ederim abi :)

Ev esyalari konusunda samsung nasil bilen eden kullanan var mi memnun musunuz
Abi 2 yıl samsung elektronik servis geçmişim var hangi ürünleri soruyorsun hepsinde değişkenlik gösteriyor sorunsuzluğu. Beyaz eşya ve klima kısmında da yakın arkadaşlarımdan bilgi alabilirim. Bulaşık makinası bakmanı tavsiye etmem mesela. Ama televizyonda kesinlikle Samsung yada LG al derim.

Son düzenleme:
Motorcu hakkında düşündükleriniz nelerdir?
Üstüme çullanmayın ama burada motorun tek şerit yolda çizgi üstünde arabanın dibinde işi ne ? Motorların şerit ihlalini onlara hak gören bi yasa mı var ? Bi kere tek yön tek şerit bi yolda aha bunun gibi biri gelip sol aynamı götürdü bi de kaçtı şimdi sen de arabanın arkasında ilerlesen şeridinde bi sıkıntı Yok ama ben çizgilerin arasında dar yerlere girmeye çalışsam makas derler sıkıştırma derler motor böyle riskli girip bütün suçu arabaya iteleyemez sonuçta arabayı kullananda onu o an farkedip ona göre refleks uyguluyo belki sağında kaçması gereken bi durum var kafasına kaskına kamera takan kendini haklı görüyo, kurallara uyup giden her türlü taşıda saygım sonsuz.

Üstüme çullanmayın ama burada motorun tek şerit yolda çizgi üstünde arabanın dibinde işi ne ? Motorların şerit ihlalini onlara hak gören bi yasa mı var ? Bi kere tek yön tek şerit bi yolda aha bunun gibi biri gelip sol aynamı götürdü bi de kaçtı şimdi sen de arabanın arkasında ilerlesen şeridinde bi sıkıntı Yok ama ben çizgilerin arasında dar yerlere girmeye çalışsam makas derler sıkıştırma derler motor böyle riskli girip bütün suçu arabaya iteleyemez sonuçta arabayı kullananda onu o an farkedip ona göre refleks uyguluyo belki sağında kaçması gereken bi durum var kafasına kaskına kamera takan kendini haklı görüyo, kurallara uyup giden her türlü taşıda saygım sonsuz.
kimsenin üstüne çulluanmaya hakkı yok çünkü tamamen haklısın.

Motorcu hakkında düşündükleriniz nelerdir?
Bu motorcunun bir gün bana da böyle denk gelmesini dilerim. Bugüne kadar şeridin içinde giden hiçbir motosiklete yaklaşmadım, arabadan daha fazla takip mesafesi bıraktım. Ama defalarca makas atan veya sol şeridin de solundan giden zibidi cinsten motorcular beni sıkıştırdı. Bir tanesinin böyle durmasını çok istiyorum.

Kilitlenmiş tamamen durmuş trafikte en soldan veya uygunsa şeritlerin arasından gitmelerine hiçbir lafım olmaz. Ama aynı hareketi akan trafikte yaptıkları zaman arka sisi açık makasçı Scirocco'lulardan hiçbir farkları yok gözümde. Hele böyle küfür kıyamet durdurmaya kalkışırlarsa Allah yarattı demem.

Bu motorcunun bir gün bana da böyle denk gelmesini dilerim. Bugüne kadar şeridin içinde giden hiçbir motosiklete yaklaşmadım, arabadan daha fazla takip mesafesi bıraktım. Ama defalarca makas atan veya sol şeridin de solundan giden zibidi cinsten motorcular beni sıkıştırdı. Bir tanesinin böyle durmasını çok istiyorum.

Kilitlenmiş tamamen durmuş trafikte en soldan veya uygunsa şeritlerin arasından gitmelerine hiçbir lafım olmaz. Ama aynı hareketi akan trafikte yaptıkları zaman arka sisi açık makasçı Scirocco'lulardan hiçbir farkları yok gözümde. Hele böyle küfür kıyamet durdurmaya kalkışırlarsa Allah yarattı demem.
Aman abi fıtık..

Motorcu haksız bence de. Aynı şekilde motordan inip bu hareketlerde bulunursa ağır kavga ederim. Çoğu kaskına kamerasına güveniyor. Video da sırf kavga çıksın da çekeyim diye böyle saçma hareketlerde bulunuyor çoğu. Beni sıkıştıran araçlar da oluyor bir gün inip yumruklamadım.

Motosiklet sürücülerinin büyük kısmı apaçi kusura bakmasınlar, en azından benim denk geldiklerimin büyük kısmı (youtube'da da irili ufaklı kanalı olan bir çok apaçi var zaten biliyorsunuzdur). Kaskında kamera varsa veya birden fazla motosikletli bir aradaysa tam eşkıyaya dönüşüyorlar.
Üstlerine araba sürenler var vs. o başka konu, onda sonuna kadar haklılar.

Burada kırmızıda duran sağ şeritteki aracın sağından geçiyor mesela.

Burada da minibüs başta sola geçecekken onu gördü durdu, bu tam yanına gelip gaz kesti abuk subuk hareketler yaptı. Adam yapmaması gereken şekilde şeride girince gidip aynayı kırdı.

Sinyal vermeyenlere, hatalı şerit değiştirenlere vs. sonuna kadar karşıyım öyle tiplere, ama motosiklete binen çoğu kişi kaldırama da çıkıyor ters şeritten de gidiyor kırmızıda da geçiyor her türlü kural tanımazlığı yapıyor.

Son düzenleme:
Yine sinirlendim. Size motorluyu ezmek ve ezmemek arasında kaldığım günü anlatayım, o gün çok sinirlendim.
3 şeritli bir yolun kavşağında kırmızı ışıkta sağ şeritte bekliyorum. Her şeride kırmızı yanıyor ve bir süre sonra sadece sağa yeşil yanıyor. Sağa yeşil yandı en öndeyim kalkış yaptım o sıra önüme bir motor atladı frene bastım ama durmadım motor da yavaş geçiyor geçtikten sonra solundan devam ettim. O sıra motordaki iki kişiden arkadaki olan 16 yaşında falan herhalde kırmızıda geçtiğimi düşünüyordu(halbuki kendileri kırmızıda geçmiş) biraz söylendi ve küfür etmeye başladı. Arabada annem ve ben varız, bi vursam tepetaklak olacaklar o sıra kendimi çok zor tuttum gazladım geçtim.

Yani demek istediğim motorcu bir hata olduğunda aynayı kırabiliyorsa bende vurayım düşsünler olmaz mı? Ben artık o haklı bu haksız olayını geçtim karşıdaki hata yapıyorsa illa zarar vermek mi lazım. Ben araba kullanırken de hata yapıyorlar ben onlara vuruyor muyum?Herkes haddini bilsin ayıptır.

Motosiklet sürücülerinin büyük kısmı apaçi kusura bakmasınlar, en azından benim denk geldiklerimin büyük kısmı (youtube'da da irili ufaklı kanalı olan bir çok apaçi var zaten biliyorsunuzdur). Kaskında kamera varsa veya birden fazla motosikletli bir aradaysa tam eşkıyaya dönüşüyorlar.
Üstlerine araba sürenler var vs. o başka konu, onda sonuna kadar haklılar.

Burada kırmızıda duran sağ şeritteki aracın sağından geçiyor mesela.

Burada da minibüs başta sola geçecekken onu gördü durdu, bu tam yanına gelip gaz kesti abuk subuk hareketler yaptı. Adam yapmaması gereken şekilde şeride girince gidip aynayı kırdı.

Sinyal vermeyenlere, hatalı şerit değiştirenlere vs. sonuna kadar karşıyım öyle tiplere, ama motosiklete binen çoğu kişi kaldırama da çıkıyor ters şeritten de gidiyor kırmızıda da geçiyor her türlü kural tanımazlığı yapıyor.
bizim ülkede motoru olan çoğu kişi her şeyi yapabileceğini sanıyor.

9e3505eb8773cdaffb70cb26f2bb7ac3.png

Kafalar 1 milyon

Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...