Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok önemli bir husustan bahsedeceğim , 10 Like istiyorum nsx le alakalı .

Akşama iftardan sonra acaciklayacagim :D

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ahahsah tamamdır abi hallederiz :D
@berkertekin abimizden bu konusmanin ustune efsane mesaj
qbg8yV.png
@DouglasAdams berker abim ameliyat falan olursa beni onceden cagir bi ugrayayim suleymanla yetinmeyecem galiba
Yazdim bunu demistim.

Atmosferik motorların hepsi böyle abi nolcak ya :D Öyle yiğidin harcı verilir kısılmaz :D :D Arkadaşımda Megane 3 var 1.6 oda aynı

Ama hep söylerim Dizel <3
ne yiğidi olum ses mukemmel cıger tamam hatunda 2008 a3 var 1.4 tfsi 140 a kadar alamıyorum neyın derdındesınız ne yıgıdı ferrarı mı olm bu yakıyorda oyle gıtmıyor hanı gıtse dıyecemkı ıc olum ıc feda olsun onda var 7 ılerı bende 4

ne yiğidi olum ses mukemmel cıger tamam hatunda 2008 a3 var 1.4 tfsi 140 a kadar alamıyorum neyın derdındesınız ne yıgıdı ferrarı mı olm bu yakıyorda oyle gıtmıyor hanı gıtse dıyecemkı ıc olum ıc feda olsun onda var 7 ılerı bende 4
Senin şanzuman sıkıntı be abi :(
Gidişine göre çok yakıyormuş cidden senin araba Allah kuvvet versin :D Ne zaman değiştirmeyi düşünüyorsun abi al bir tane ciğerli dizel kurtul :D

Ciğerli dizel demişken 7.50D'den bir kare paylaşayım :D
750d.jpg

381 Ps 740 Tork 10'un üstüne sağlam sıkarsan cıkıyor :D
Dimi lan @alicanarslan

Son düzenleme:
Senin şanzuman sıkıntı be abi :(
Gidişine göre çok yakıyormuş cidden senin araba Allah kuvvet versin :D Ne zaman değiştirmeyi düşünüyorsun abi al bir tane ciğerli dizel kurtul :D

Ciğerli dizel demişken 7.50D'den bir kare paylaşayım :D
Ekli dosyayı görüntüle 7525
384 Ps 740 Tork 10'un üstüne sağlam sıkarsan cıkıyor :D
yanı aslında her an aklımda degıstırmek var ama fıkırler her zaman degısıyor.kı su an almamamın en onemlı sebebı bu fıyatları asırı fazla bulmam.
edit vallahı elımden kaza cıkar bak berker abı yı kacırırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...