Panpam ayıp ediyorsun gel bı çay içelim , iki lafın belini kiralim (tövbe tövbe)Forum çok sakin ya ben gidiyom
Aynen yawwForum iftara kadar kapali herhalde buralar bomboş
arabasının anahtarlarını kopyalarmısın sana zahmet baygınken@berkertekin İzmir'e geldi sel yağmur götürüyor buraları.. Tesadüf mü?? Sadece soruyorum
Bir ameliyata daha girerse anahtarları alıp kendime benzin emcükliycem birazcıkarabasının anahtarlarını kopyalarmısın sana zahmet baygınken
Banada kopyala anahtari sevabina bugun gene yakit ekonomisi ile moralimi bozdu zatenBir ameliyata daha girerse anahtarları alıp kendime benzin emcükliycem birazcık
Ahahsah tamamdır abi hallederizBanada kopyala anahtari sevabina bugun gene yakit ekonomisi ile moralimi bozdu zaten
@berkertekin abimizden bu konusmanin ustune efsane mesajAhahsah tamamdır abi hallederiz
Abi ayıptır sorması kaç yakıyor senin Samuray bu kadar üstüne geliyorlar@berkertekin abimizden bu konusmanin ustune efsane mesaj@DouglasAdams berker abim ameliyat falan olursa beni onceden cagir bi ugrayayim suleymanla yetinmeyecem galiba
Yazdim bunu demistim.
uzun yolda sabıt 110 ıle 5 litreAbi ayıptır sorması kaç yakıyor senin Samuray bu kadar üstüne geliyorlar
kim diyor allah aşkına getirin bana onu . bak yeni kasa için hemfikirim cidden ekonomi kasılcak araba benımkı bır oncekı versıyonu.benım kasada dizelleri psa grubunun benzınlısi mazdanın kendı motoru yaparken benzın fıyatlarını hesaba katmamıslarOtomatik mi abi Mazda 3 çok yakmıyor diyolardı hep @pulusoglu
Atmosferik motorların hepsi böyle abi nolcak ya Öyle yiğidin harcı verilir kısılmaz Arkadaşımda Megane 3 var 1.6 oda aynıuzun yolda sabıt 110 ıle 5 litre
sehır ıcı en az 8.5 9 yakıyor. en cok hıc sorma .
ne yiğidi olum ses mukemmel cıger tamam hatunda 2008 a3 var 1.4 tfsi 140 a kadar alamıyorum neyın derdındesınız ne yıgıdı ferrarı mı olm bu yakıyorda oyle gıtmıyor hanı gıtse dıyecemkı ıc olum ıc feda olsun onda var 7 ılerı bende 4Atmosferik motorların hepsi böyle abi nolcak ya Öyle yiğidin harcı verilir kısılmaz Arkadaşımda Megane 3 var 1.6 oda aynı
Ama hep söylerim Dizel <3
Senin şanzuman sıkıntı be abine yiğidi olum ses mukemmel cıger tamam hatunda 2008 a3 var 1.4 tfsi 140 a kadar alamıyorum neyın derdındesınız ne yıgıdı ferrarı mı olm bu yakıyorda oyle gıtmıyor hanı gıtse dıyecemkı ıc olum ıc feda olsun onda var 7 ılerı bende 4
yanı aslında her an aklımda degıstırmek var ama fıkırler her zaman degısıyor.kı su an almamamın en onemlı sebebı bu fıyatları asırı fazla bulmam.Senin şanzuman sıkıntı be abi
Gidişine göre çok yakıyormuş cidden senin araba Allah kuvvet versin Ne zaman değiştirmeyi düşünüyorsun abi al bir tane ciğerli dizel kurtul
Ciğerli dizel demişken 7.50D'den bir kare paylaşayım
Ekli dosyayı görüntüle 7525
384 Ps 740 Tork 10'un üstüne sağlam sıkarsan cıkıyor