Panpalar bir sorum var3 saat önce bu bildirim geldi, tıkladım bu sayfa açıldı
Otoparkın sayfasına da girdim birşey yüklenmemiş, bu neden oluyor bilen varmı?
katlıyorum tamamen şans 2 sene sonra yapmaya başladı arızayı 2 sefer gitti servise geldi yine aynı şey evdekilerin kafa attı arçelik aldılar şimdilik bir sıkınıt yok ama şans işi belli olmuyorKanka istisna cıkıyo arada oyle her markada illaki var kronik sorunlu modeller o yuzden bi sekilde işin icinde olan birine danısmak lazım. Ben tek kisiye degil 6-7 kisiye soruyorum bisey alırken camasırı oyle aldım evdekilere buzdolabını oyle aldırdm. Garanti suresi icinde mi pert oldu. Eger oyleyse keşke arkasını bırakmasaydınız. Aynı arıza 3. Defa olduğu zaman direk ucret iadesi yada yeni cihaz vermek zorunda markalar. İlk ayda bozulan bi esyayada direk yenisiyle degisim alabiliyosunuz. Hep derler ya beyaz eşya şans işi diye büyük bi haklılık payı var sözün.
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bizde de Arçelik buzdolabı vardı mübarek elektrikle değil mazotla çalışır gibi ses yapıyordukatlıyorum tamamen şans 2 sene sonra yapmaya başladı arızayı 2 sefer gitti servise geldi yine aynı şey evdekilerin kafa attı arçelik aldılar şimdilik bir sıkınıt yok ama şans işi belli olmuyor
Olummm çok güzellenn1994 İLK SAHİBİNDN HATASIZ LPG'li 122 HP ESPRİT C1800000000
İlan No: 423281038
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...-li-122-hp-esprit-c1800000000-423281038/detay
@alfhonso tam müdür arabası
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Keske 3u de gonderseydiniz digeri bedavaya gelmis olurdu. Bizde vestel aynısı oldu garanti suresinde 1 defa yaptı arıza geldi sıkıntı yok. Garanti bitince tekrar yaptı motoru değişti takılan parçaya tekrar garanti verdiler. bu sefer o motor 2 defa daha bozuldu bi dunya servis parası verdik babama dedim o kadar bak bida gonder parasını geri alalım dinlemedi gitti samsung aldı o kadar giden para cope gitmis oldu. Malum büyüklerin inadı daha agır basıyorkatlıyorum tamamen şans 2 sene sonra yapmaya başladı arızayı 2 sefer gitti servise geldi yine aynı şey evdekilerin kafa attı arçelik aldılar şimdilik bir sıkınıt yok ama şans işi belli olmuyor
Kanka o eski motorlarda yapıyo simdi fırcasız olan inverter motorlar var daha sessiz calısıyo dizel sesi mi ıyyyykBizde de Arçelik buzdolabı vardı mübarek elektrikle değil mazotla çalışır gibi ses yapıyordu
bana kalsa bende inat ederdim ama valideler yok kışlık derindondrucudakiler doldur boşalt uğraşcağıma gider yenisini alırız mantığıKeske 3u de gonderseydiniz digeri bedavaya gelmis olurdu. Bizde vestel aynısı oldu garanti suresinde 1 defa yaptı arıza geldi sıkıntı yok. Garanti bitince tekrar yaptı motoru değişti takılan parçaya tekrar garanti verdiler. bu sefer o motor 2 defa daha bozuldu bi dunya servis parası verdik babama dedim o kadar bak bida gonder parasını geri alalım dinlemedi gitti samsung aldı o kadar giden para cope gitmis oldu. Malum büyüklerin inadı daha agır basıyor
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bizden heyecanlı pederler ama çaktırma abiyav onu revizyona da ben sokcam asdfasdf bi de gelmiş bosver satalım olmadı bunu diyo dedim baba sen düne kadar satmam diyodun ne değişti diyorum çok yakıyo bu diyo ( Geçen gün arkadaşının oğlunun 207sini kullanmış ondan olabilir
çok paraaaÜNLÜ OTOTMOTİV.DEN TAKASLI HATASZ BOYASZ DEĞİŞENİ OLMAYAN MEGANE
İlan No: 430322609
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...oyasz-degiseni-olmayan-megane-430322609/detay
@alfhonso müdürüm megane 2 iyi gider sana
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Olummm çok güzellenn
Bizden heyecanlı pederler ama çaktırma abi
Mahfettin bizi bee Çıldırmaya devamÇıldırıyorum eleman efso xsddsadwd
Heyt be anılarım canlandı bizim işimiz Offroad Babamla eskiden giderdim hepnası zevklidir ya
Yahu bu Honda ne zaman motor yapmayi ögrenecek? Bu kadar beceriksizlik aptallik olamaz.
BENGeyik başlığı 3 ü kim açacak
Hayır ben