Böyle düşmezzzzkızlara hafta sonları dağ evine gidiyorum doğayı severim arada orman havası alırım. Özgür adamım doğa aşığıyım mesajı veren ayakkabı oduncu ayakkabısı
Böyle düşmezzzzkızlara hafta sonları dağ evine gidiyorum doğayı severim arada orman havası alırım. Özgür adamım doğa aşığıyım mesajı veren ayakkabı oduncu ayakkabısı
abi bir kaç taktik verde bizde öğrenelim bir şeylerBöyle düşmezzzz
düğününü dört gözle bekliyoruz
Senin düğün ne zaman Focusuda gelin arabası yaptın mı missdüğününü dört gözle bekliyoruz
Mesela o ayakkabıyı giymeyerek başlayabilirsiniz ahshauahajabi bir kaç taktik verde bizde öğrenelim bir şeyler
oooo vip diyosun. Allahhhazhuahashahaah otopark locası açacam düğünümde
locaya gerek yok. Yengenin arkadaşları veya arkadaşlarının kardeşleri falan olursa onları bi şey ettirirsen. Biz de dünya evine girelim hele ceyhun panpamız internet akkyi aşmaktan bi kurtulsunazhuahashahaah otopark locası açacam düğünümde
düğünün de ceketi bele takıp arabım oynarız artık asdqwazhuahashahaah otopark locası açacam düğünümde
locaya gerek yok. Yengenin arkadaşları veya arkadaşlarının kardeşleri falan olursa onları bi şey ettirirsen. Biz de dünya evine girelim hele ceyhun panpamız internet akkyi aşmaktan bi kurtulsun
düğünün de ceketi bele takıp arabım oynarız artık asdqw
aşk yaşta değil başta olur abidaha yaşın kaç başın kaç otur aşağı
şişe ortada sakat abi ayak kayar mayar şişe kenarda dursınO Allah'ın emri, viski şişesini ortaya koycaz en güzel oynayan kazancak
şişe ortada sakat abi ayak kayar mayar şişe kenarda dursın
aman yarabbi. Bu ne cesaret. Seni tanımal isterim yiğidim. Beni arabiz ağzımızda rakı kadehiyle oynuyoruz aslanım
noktayı koydun ortaya bir 150 lik ceket belde rakı elde vur fondibi yıka çamaşırı aman be gaza geldimbiz ağzımızda rakı kadehiyle oynuyoruz aslanım
sırada biz varız oğlum daha durlocaya gerek yok. Yengenin arkadaşları veya arkadaşlarının kardeşleri falan olursa onları bi şey ettirirsen. Biz de dünya evine girelim hele ceyhun panpamız internet akkyi aşmaktan bi kurtulsun
noktayı koydun ortaya bir 150 lik ceket belde rakı elde vur fondibi yıka çamaşırı aman be gaza geldim