asdqwd ayakkabaısını silecem daha orhan abimin asdwqazhuahahah @maximaorhan kaçıyo tutun onu da oynatacaz asdfasdf
asdqwd ayakkabaısını silecem daha orhan abimin asdwqazhuahahah @maximaorhan kaçıyo tutun onu da oynatacaz asdfasdf
asdqwd ayakkabaısını silecem daha orhan abimin asdwq
Ya hiç sevmem öyle ortamları ben almiyimmm ahshahahsh
Haklıbeyimiz elit, kütüphane köşelerinde kitap okurken gözlüğünü aşağı indirip elit hanımefendileri kesiyor ne bilsin göbekte kadehle ayakkabı silmeleri
Hop hop hanımefendi kesmek falan yokbeyimiz elit, kütüphane köşelerinde kitap okurken gözlüğünü aşağı indirip elit hanımefendileri kesiyor ne bilsin göbekte kadehle ayakkabı silmeleri
Hop hop hanımefendi kesmek falan yok
Hazır istanbula gelmişken bi gezeyim kütüphaneleri belki şey olur yeni dostluklar ediniriz dimi hakan dimi ahshahah
aynen ağaçlı yolunda gidecektik ama fena yağmur vardı deveci ve kahveci öz tiryaki salih abimiz dedi bu havada güreş olurmu gitmeyin rezil olursunuz dedi develerde iyi güreşmez dedi bizde sökespor maçına gittikhahahahah o değilde sökede deve güreşleri varmış heralde bugün bizim yerel tvlerde dönüyodu
BİLGİ PAYLAŞTIKÇA GÜZEL ARKADAŞLAR.
İYİ GECELER
aynen ağaçlı yolunda gidecektik ama fena yağmur vardı deveci ve kahveci öz tiryaki salih abimiz dedi bu havada güreş olurmu gitmeyin rezil olursunuz dedi develerde iyi güreşmez dedi bizde sökespor maçına gittik
yardıma gerek varsa yolla ceyhun bizden yapalım faydamız dokunsunHadi ustalar banada müsade malum yarın okul var ve sonunda bitirdim yazıları.
bu arada yarın yolcuyum going to Denizlitaaaaam hadi yat yat iyi geceler
hahahah mantıklı
bu arada yarın yolcuyum going to Denizli
Eyvallah panpa ama bitti ya zaten son güne bırakmasaydım kolay bişeydi.yardıma gerek varsa yolla ceyhun bizden yapalım faydamız dokunsun
ceza yediğimden dolayı validelerle papazım ondan ibre 100 ü geçmiyor asdqwçok uzaktan geliyosun
ceza yediğimden dolayı validelerle papazım ondan ibre 100 ü geçmiyor asdqw
sökede evi su basmıştı 2 saate gittim gece yol boş normaldede 140 120 bandı arasında gidiyorum araba yüklü dacia 1.4 zaten 75hp araba bi o akşam birde nazillide yemişim ama aydın otobanı tapa gaz 165 civarı gidiyorum dümdüz yol 0 cezaHahahahah haklılar
sökede evi su basmıştı 2 saate gittim gece yol boş normaldede 140 120 bandı arasında gidiyorum araba yüklü dacia 1.4 zaten 75hp araba bi o akşam birde nazillide yemişim ama aydın otobanı tapa gaz 165 civarı gidiyorum dümdüz yol 0 ceza