bunu imzam yapcammoney talks beyler kusura bakmayın
bi ara ben de değiştiricektim de unuttum napıcamı hakana hatırlat demiştim o da unuttu galibabunu imzam yapcam
hakan kendını hatırlamıyor yaslandı ıyıcenebi ara ben de değiştiricektim de unuttum napıcamı hakana hatırlat demiştim o da unuttu galiba
haatırladım galiba değişirim birazdanhakan kendını hatırlamıyor yaslandı ıyıcene
biri pohpohlamıştı. vektralı mektralı bişeydi diye hatırlıyorum ama... Öyle bişeydibi ara ben de değiştiricektim de unuttum napıcamı hakana hatırlat demiştim o da unuttu galiba
Profil resmime bakOha lan benim arabanın yanına Superb park etmiş benim araba içine sığar resmen hayvan gibi
Öbür yanda Micra var o ayrı bir detayProfil resmime bak
money talks beyler kusura bakmayın
şşşş güzel durdu he şöyle zengin fakir ayrılsın bi dedim nasıl olmuş :dimzada sahtecilikten 3 ay yatar mısın
abi yine ne dolaplar döndürmeye gidiyon kahve falan mal sevkiyatımı var yine para kokuları geliyorşşşş güzel durdu he şöyle zengin fakir ayrılsın bi dedim nasıl olmuş :d
gitmiyom abv işiniz gücünüz fitne fesat evli bi insanım ben ne dolabı ne sevkiyatıabi yine ne dolaplar döndürmeye gidiyon kahve falan mal sevkiyatımı var yine para kokuları geliyor
ulan pilot olmak vardı ya şuraya bak