15 sene olmuş olum
gerçi doğru lan.........
15 sene olmuş olum
çok bozdun çoklan evden cıkmıyorum evdenn, geliyorum iftarımı yapıp vurup kafayı uyuyorum
Ben sökeli taktiği yapayım abi bizim sökeliler hazır xddteçhizatı giyin koray turan taktiği yapıcaz
abi işe başlayınca daha çok akarsın diye bekliyordum xddlan evden cıkmıyorum evdenn, geliyorum iftarımı yapıp vurup kafayı uyuyorum
Nasıl değil müdür, ben üniversiteye yeni girmiştim. ADSL yeni yeni geliyordu memlekete.la hala gta vice city oynayanlar vardır bilir gençler bu oyun o kadar eski değil
Hallediyorum reyis bağlantılarım var. 3 saat sonra hesabını kontrol et.o değil geçenlerde yasin ile tastas geçmiştim o para gelmez üstüne bi bardak soğuk su iç diye bu gidişle ben içicem gibi
tribe sokmayalım kendimizi lütfen benım cekmecemde tarıh yatıyor o zamanNasıl değil müdür, ben üniversiteye yeni girmiştim. ADSL yeni yeni geliyordu memlekete.
abi işe başlayınca daha çok akarsın diye bekliyordum xdd
Nasıl değil müdür, ben üniversiteye yeni girmiştim. ADSL yeni yeni geliyordu memlekete.
gta vice city'i bilmeyen varsa söylesin engelliyim
bunun tavuk bacaklarının gorundugu resmı kaydeden varmıydıgta vice city'i bilmeyen varsa söylesin engelliyim
meşazını aldım abiYaşı belli etmekten ötesi var. YAZ:
IDDQD
IDKFA
Sonra sür morhippo'nun üzerine.
bi ses geliyo bi yerdenbunun tavuk bacaklarının gorundugu resmı kaydeden varmıydı
Büyük yazman bitti ama şimdi bunlar ne ? Mesaj o mesaj .meşazını aldım abi
zannedersin 2 metre herifbi ses geliyo bi yerden
Meşaz dedin de aklıma geldi, senin verdiğin meşazları geçenlerde a haber muhabirleri çöp kutularında bulmuşlar. Devirici mevzular içeriyormuş orhan?meşazını aldım abi
bence serbest olsun ingilizce biliyor olman bile başlı başına olay çünkü@alfhonso ing küfür etmek ban sebebi mi? ona göre kaptanı cilalıyım biraz
tövbe de şimdi paket falan ederler beni aman diyimMeşaz dedin de aklıma geldi, senin verdiğin meşazları geçenlerde a haber muhabirleri çöp kutularında bulmuşlar. Devirici mevzular içeriyormuş orhan?