Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız ders çalışmam gerekiyorken açtım Beşiktaş'ın şampiyonluk kutlamasını izliyorum.Boğazdan donanma gibi geçme olayı 2 yıldır acayip keyifli.Seneye kesin katılmak istiyorum

ACİL !!
beyler çakmaklığın sigortası yanmıştı arabadan çıkan 20likti elektrikçi bana 25lik verdi. Sıkıntı olmaz dedi. Ama sanki fazla ısınıyor çakmaklık. Sıkıntı çıkar mı?
Normalde çıkmaz ama sigorta anormal koşullar için var :) O yüzden arıza veya aşırı yüklenme durumunda sıkıntı çıkabilir. Benim arabada da aldığımda yüksek takılıydı. Olması gerekeni sonradan taktım.

Valla süleyman yamuk yaptı sana.. O değil de bi ara Kodiaq-Tiguain testine çıkabilsen abi senin görüşleri duymak isterim
Süleyman yamuğu arızalanarak değil, hiç belirti vermeyerek yaptı. Önceden debriyaj kaçırsa, ses yapsa bişey yapsa zaten hallederdim. Neyse artık, bahçede yatsın dinlensin o da biraz.
c4 picasso ile birlikte bu arkadaşları da listeye alayım. :)

Süleyman yamuğu arızalanarak değil, hiç belirti vermeyerek yaptı. Önceden debriyaj kaçırsa, ses yapsa bişey yapsa zaten hallederdim. Neyse artık, bahçede yatsın dinlensin o da biraz.
c4 picasso ile birlikte bu arkadaşları da listeye alayım. :)
Harbiden ya İzmirde bişiciği yoktu. Eyvallah abi C suv da rekabet fena bi hal aldı yav

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...