Yasinim hafıza kartını bulamadım bi türlü inan bana, zaten araç yaklaşık 2 ay önce satıldı. O yüzden çekip gönderme imkanım da yok. Kartı bulayım sana ulaştıracağımGöster şu audiyi artık bak unuttum sanma @TheAMG56
Naptın sen niye sattınYasinim hafıza kartını bulamadım bi türlü inan bana, zaten araç yaklaşık 2 ay önce satıldı. O yüzden çekip gönderme imkanım da yok. Kartı bulayım sana ulaştıracağım
hani banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaYasinim hafıza kartını bulamadım bi türlü inan bana, zaten araç yaklaşık 2 ay önce satıldı. O yüzden çekip gönderme imkanım da yok. Kartı bulayım sana ulaştıracağım
Normalde çıkmaz ama sigorta anormal koşullar için var O yüzden arıza veya aşırı yüklenme durumunda sıkıntı çıkabilir. Benim arabada da aldığımda yüksek takılıydı. Olması gerekeni sonradan taktım.ACİL !!
beyler çakmaklığın sigortası yanmıştı arabadan çıkan 20likti elektrikçi bana 25lik verdi. Sıkıntı olmaz dedi. Ama sanki fazla ısınıyor çakmaklık. Sıkıntı çıkar mı?
sanane olmNaptın sen niye sattın
yukarıda araba alev aldı falan yazmışlar. Hemen gittim 20lik aldım değiştirdimNormalde çıkmaz ama sigorta anormal koşullar için var O yüzden arıza veya aşırı yüklenme durumunda sıkıntı çıkabilir. Benim arabada da aldığımda yüksek takılıydı. Olması gerekeni sonradan taktım.
Debriyaj patlamayaydı iyiydi. Şu anda foruma yazmak yerine Çarşı'da takılıyor olacaktım.Yalnız ders çalışmam gerekiyorken açtım Beşiktaş'ın şampiyonluk kutlamasını izliyorum.Boğazdan donanma gibi geçme olayı 2 yıldır acayip keyifli.Seneye kesin katılmak istiyorum
Valla süleyman yamuk yaptı sana.. O değil de bi ara Kodiaq-Tiguain testine çıkabilsen abi senin görüşleri duymak isterimDebriyaj patlamayaydı iyiydi. Şu anda foruma yazmak yerine Çarşı'da takılıyor olacaktım.
Beni ye Orhan beni yesanane olm
Süleyman yamuğu arızalanarak değil, hiç belirti vermeyerek yaptı. Önceden debriyaj kaçırsa, ses yapsa bişey yapsa zaten hallederdim. Neyse artık, bahçede yatsın dinlensin o da biraz.Valla süleyman yamuk yaptı sana.. O değil de bi ara Kodiaq-Tiguain testine çıkabilsen abi senin görüşleri duymak isterim
Harbiden ya İzmirde bişiciği yoktu. Eyvallah abi C suv da rekabet fena bi hal aldı yavSüleyman yamuğu arızalanarak değil, hiç belirti vermeyerek yaptı. Önceden debriyaj kaçırsa, ses yapsa bişey yapsa zaten hallederdim. Neyse artık, bahçede yatsın dinlensin o da biraz.
c4 picasso ile birlikte bu arkadaşları da listeye alayım.
E o zaman atecayı da sür abi tam olsun bakalım vag bize neler sunmuşSüleyman yamuğu arızalanarak değil, hiç belirti vermeyerek yaptı. Önceden debriyaj kaçırsa, ses yapsa bişey yapsa zaten hallederdim. Neyse artık, bahçede yatsın dinlensin o da biraz.
c4 picasso ile birlikte bu arkadaşları da listeye alayım.