Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizi bu hale sokanlar utansın
Otobüs durdurup futbolcuyu döven şerefsizlerin peşine düşmeyen yönetim olmaz olsun.
Film gibi değil mi :p trabzon öne geçer bursa comeback atar.Futbol baronlarının oyunu var hissediyorum.S
Bursa bunun hesabını Hamza Hamzaoğlu'dan ve onu oraya getiren yönetimden sormalı. TS için de önümüzdeki sezon toparlanmaları için son şansları. Yoksa orada da kıyamet kopar. Rize'ye de geçmiş olsun. Hikmet Karaman'ın elindeki malzeme bu kadardı.

Trabzon-Rize savaşları başlar yakında :)

Tiguan'ı kafa Ateca olarak algılamış zaten :D Yalan yok, hiç sevemedim Tiguan'ı. Kafam algılamak istememiş o derece :D
rizeli taraftarlar satılmış trabzon tezahüratlarına başladı zaten, 10 sene sürer
Yemişim rizeyi düşmelerini istiyordum zaten. Sanki çok yakınlarımızda kıyak geçecez onlara. Bizden hazetmezler bile düşmeleri iyi oldu:D

Otobüs durdurup futbolcuyu döven şerefsizlerin peşine düşmeyen yönetim olmaz olsun.

Bursa bunun hesabını Hamza Hamzaoğlu'dan ve onu oraya getiren yönetimden sormalı. TS için de önümüzdeki sezon toparlanmaları için son şansları. Yoksa orada da kıyamet kopar. Rize'ye de geçmiş olsun. Hikmet Karaman'ın elindeki malzeme bu kadardı.

hikmet karamanın eline real madridi versen küme düşer

Abi içimden çok kuvvetli bir ses Ersun hocanın ve başkanın bilerek bu kadar bu takımı düşürdüğü yönünde. İkinci yarıya fırtına gibi başlayıp sonrasının bu kadar kötüye gitmesi her maç ayrı taktik denemesinin başka izahı yok. Seneye Avrupa kupaları gibi başka kulvarlarda zorlanmak yerine 50. yıl şampiyonluğuna oynamaya çalışacaklar benden demesi.

Abi içimden çok kuvvetli bir ses Ersun hocanın ve başkanın bilerek bu kadar bu takımı düşürdüğü yönünde. İkinci yarıya fırtına gibi başlayıp sonrasının bu kadar kötüye gitmesi her maç ayrı taktik denemesinin başka izahı yok. Seneye Avrupa kupaları gibi başka kulvarlarda zorlanmak yerine 50. yıl şampiyonluğuna oynamaya çalışacaklar benden demesi.
Olabilir. Zaten takım koptu, bari denemeler yapalım da gidecekleri kalacakları görelim demişlerdir.
hikmet karamanın eline real madridi versen küme düşer
Valla Hikmet Karaman ağır küfürbaz bi adamdır. Ama zamanında Kocaelispor'la neler yaptığını hatırlıyorum. Büyük takım hocası olamaz ama Anadolu takımları için 10numara hocadır. :)

Naptın sen niye sattın :(
Loca açıkken açıklamıştım aslında kardeşim ama özet geçeyim:
O kadar para verip aldığım aracın medya tarafından yayınlanan test videolarını izleyince, nasıl kullanıldıklarını gördükçe aracım her ne kadar kusursuz olsa da içim hiç rahat etmedi. Bizim gazcı tayfada yakın bir arkadaşım vardı durumdan haberdardı. Kendisi yeni çocuk sahibi olmuştu ve konforlu bir araç arıyordu. Konuştuk, anlaştık uygun bir fiyatta. Sattım, inan bana babamdan kalan 88 model Mercedes ile çok daha mutluyum. Ne olduğunu, nasıl kullanıldığını biliyorum. Kafam rahat. :D

İnşallah yaz bitiminde güzel bir projeyle karşınıza çıkacağım. :)
hani banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:D :D Sana da tabii ki. :D
Bence bunu o da bilmeli Orhan.... :D

Loca açıkken açıklamıştım aslında kardeşim ama özet geçeyim:
O kadar para verip aldığım aracın medya tarafından yayınlanan test videolarını izleyince, nasıl kullanıldıklarını gördükçe aracım her ne kadar kusursuz olsa da içim hiç rahat etmedi. Bizim gazcı tayfada yakın bir arkadaşım vardı durumdan haberdardı. Kendisi yeni çocuk sahibi olmuştu ve konforlu bir araç arıyordu. Konuştuk, anlaştık uygun bir fiyatta. Sattım, inan bana babamdan kalan 88 model Mercedes ile çok daha mutluyum. Ne olduğunu, nasıl kullanıldığını biliyorum. Kafam rahat. :D

İnşallah yaz bitiminde güzel bir projeyle karşınıza çıkacağım. :)

:D :D Sana da tabii ki. :D

Bence bunu o da bilmeli Orhan.... :D
Eyv abim benim :) Hayırlısı olsun ama arabayı çok merak ettim :D
Sağolasın bu arada orhan abi napıyosa tam tersini yap abi karlı çıkarsın xd
@alfhonso arabadan haber var mı:rolleyes:
Knk bu nasıl imza yarım saattir izliyormuşum oruçlu kafayla dalmışım arabaya zıpzıp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...