yaz geldi olum güzel bi solidwork işi bul kendine üç beş harçlığın cıkar halledersin ssd yiBen bi kupon yapayım o zaman
yaz geldi olum güzel bi solidwork işi bul kendine üç beş harçlığın cıkar halledersin ssd yiBen bi kupon yapayım o zaman
Abi o kadar pro değiliz ya 3 günde bi kutuyu anca çiziyoz kim iş verir benim şöyle asgarinin üstünde maaşlı bi iş bulmam lazım lysden sonrayaz geldi olum güzel bi solidwork işi bul kendine üç beş harçlığın cıkar halledersin ssd yi
istanbuldamıydın burlardaysan üç güne kuvvet analizi yapıcak aşamaya getirtirim seniAbi o kadar pro değiliz ya 3 günde bi kutuyu anca çiziyoz kim iş verir benim şöyle asgarinin üstünde maaşlı bi iş bulmam lazım lysden sonra
Kocaeli'deyiz malesef abi ama İstanbul'a yakın sayılır O işten bize ekmek çıkmaz abi prolar varkenistanbuldamıydın burlardaysan üç güne kuvvet analizi yapıcak aşamaya getirtirim seni
lan olum çıkar çıkar lys den sonra 1 hafta kas ekmek yemeğe başlıcak kıvama gelirsin yaKocaeli'deyiz malesef abi ama İstanbul'a yakın sayılır O işten bize ekmek çıkmaz abi prolar varken
olum çok sakat o mevzu ya karakolda biter o konunun sonu bu arada benim kız arkadaşmda foruma üye takılıyor arada ondan yazamam oraya bişiKIZLAR konusu patlar gider ağalar benden demesi şimdi evden çıkıcam akşam dalarım o konuya.
Sen öyle diyorsan LYS'den sonra biraz daha bakayım abi Bir ara katalog oluşturma işine falan girdiydim 3dvia ile işyerindeki mühendis reizlerin pcdeki amelelik işlerini yapıyoduk karın tokluğunalan olum çıkar çıkar lys den sonra 1 hafta kas ekmek yemeğe başlıcak kıvama gelirsin ya
ben hala öyleyim bi mühendislik firmasında karın tokluğunaSen öyle diyorsan LYS'den sonra biraz daha bakayım abi Bir ara katalog oluşturma işine falan girdiydim 3dvia ile işyerindeki mühendis reizlerin pcdeki amelelik işlerini yapıyoduk karın tokluğuna
Knk mal iyi ya bu yeni kartlar baya verimli çalışıyomuş bende senin gibi yaptım almışken boşline olsun ama iyi olsun sonra kendim doldururum diye 2 yılı aştık işteOoo pc muhabeti.dönerken hemen sorayım. Şunu alayım mı beyler? @berkertekin abi al 8+8 ram'le 1tb hdd de eklet dedi ama şimdi ne kadar ucuza alırsam o kadar iyi malum tatilde para lazım onları ilerde eklemeyi düşünüyorum ne dersiniz?
https://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V12-1.html
Maksat iş öğrenmekben hala öyleyim bi mühendislik firmasında karın tokluğuna
makine bneimkinin yeni serisi berker abiyi dinle ssd siz sakın alma birde hdd yı eklet ya almışkenOoo pc muhabeti.dönerken hemen sorayım. Şunu alayım mı beyler? @berkertekin abi al 8+8 ram'le 1tb hdd de eklet dedi ama şimdi ne kadar ucuza alırsam o kadar iyi malum tatilde para lazım onları ilerde eklemeyi düşünüyorum ne dersiniz?
https://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V12-1.html
Ya benim hardcore bi kullanımım olmayacak oyun oynarım, youtube kanalını açarsam video kurgularım bi de günlük pc işleri işteKnk mal iyi ya bu yeni kartlar baya verimli çalışıyomuş bende senin gibi yaptım almışken boşline olsun ama iyi olsun sonra kendim doldururum diye 2 yılı aştık işte
Maksat iş öğrenmek
8 gb ram yeter sana, ama mutlaka hdd yi eklet 3570 e felan geliyor hdd ileYa benim hardcore bi kullanımım olmayacak oyun oynarım, youtube kanalını açarsam video kurgularım bi de günlük pc işleri işte
ssd çokgzl ya power tuşuna basmamla birlikte 9 saniyede açılıp, hazır hale geliyo pc :<3Ya benim hardcore bi kullanımım olmayacak oyun oynarım, youtube kanalını açarsam video kurgularım bi de günlük pc işleri işte
makine bneimkinin yeni serisi berker abiyi dinle ssd siz sakın alma birde hdd yı eklet ya almışken
Yok yok zaten ssd ile alacağım ama 1tb hdd ekletmek yerine biraz daha verip ssd'yi 512'ye çıkarsam daha mantıklı mı olur? O zaman 3770 oluyorssd çokgzl ya power tuşuna basmamla birlikte 9 saniyede açılıp, hazır hale geliyo pc :<3
yani onu sen bilirsin 500 yeterse sana direkt onu yap ama mutlaka yedeklerini bir hdd ye almalsıınYok yok zaten ssd ile alacağım ama 1tb hdd ekletmek yerine biraz daha verip ssd'yi 512'ye çıkarsam daha mantıklı mı olur? O zaman 3770 oluyor
Ben bunu bir düşüneyim. Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için @bedirhan. @Iskenderyani onu sen bilirsin 500 yeterse sana direkt onu yap ama mutlaka yedeklerini bir hdd ye almalsıın