Hepsini izleyecek kadar vakit harcayamadım beyim...video izleyeydin öğrenirdin.....
Hepsini izleyecek kadar vakit harcayamadım beyim...video izleyeydin öğrenirdin.....
Hayırlı uğurlu olsun .Gençler alırım bir h.o laptopumun ssd sayısını ikiye cıkarttım birde arşiv için hitaci 7200rpm hdd taktım, 1 samsung evo m2sata ssd, 1 samsung evo850 500gb ssd var üstüne birde uefi şekilde win8.1 endüstri versiyon çaktım lisanslı yemin ederm ucuyo suan makine i7 cpu ile 970m gpu yu derinliklerime kadar hissedioyurm
Ekli dosyayı görüntüle 7663
Ooo masallah gece resmi guzel olur volvo nun
Gençler alırım bir h.o laptopumun ssd sayısını ikiye cıkarttım birde arşiv için hitaci 7200rpm hdd taktım, 1 samsung evo m2sata ssd, 1 samsung evo850 500gb ssd var üstüne birde uefi şekilde win8.1 endüstri versiyon çaktım lisanslı yemin ederm ucuyo suan makine i7 cpu ile 970m gpu yu derinliklerime kadar hissedioyurm
Hepsini izleyecek kadar vakit harcayamadım beyim...
Puahahahaahaaahahahaahha
Abi uyguna 120 GB civarı m2 SSD görürsen duyarsan bana haber verir misin bende geçmek istiyorum artık Alırken pintilik ettik boşline aldık dolduralım biraz şimdiGençler alırım bir h.o laptopumun ssd sayısını ikiye cıkarttım birde arşiv için hitaci 7200rpm hdd taktım, 1 samsung evo m2sata ssd, 1 samsung evo850 500gb ssd var üstüne birde uefi şekilde win8.1 endüstri versiyon çaktım lisanslı yemin ederm ucuyo suan makine i7 cpu ile 970m gpu yu derinliklerime kadar hissedioyurm
Abi uyguna 120 GB civarı m2 SSD görürsen duyarsan bana haber verir misin bende geçmek istiyorum artık Alırken pintilik ettik boşline aldık dolduralım biraz şimdi
haha eyvallah müdürüm, bayağı önce yapmam lazımdı bu işi ya ucak motorunu yaparken kıvrandım resmen şimdi canavar canavarvay arkadas adam möhendis bilgisayarı möhendis
120 lik alma almışken 240 yada 500 al birde ben dün cd romu söküp taktım ikinci ssd yi eğer fazla slot yoksa cdromu iptal et cıkan hdd yi oraya tak daha iyi olur, görürsem sana yollarım hemen link benAbi uyguna 120 GB civarı m2 SSD görürsen duyarsan bana haber verir misin bende geçmek istiyorum artık Alırken pintilik ettik boşline aldık dolduralım biraz şimdi
Abi slot çok raid falanda oluyor da bütçe yok Eyvallah sağolasınhaha eyvallah müdürüm, bayağı önce yapmam lazımdı bu işi ya ucak motorunu yaparken kıvrandım resmen şimdi canavar canavar
120 lik alma almışken 240 yada 500 al birde ben dün cd romu söküp taktım ikinci ssd yi eğer fazla slot yoksa cdromu iptal et cıkan hdd yi oraya tak daha iyi olur, görürsem sana yollarım hemen link ben
Abi alırken RAM'den SSD'den kıstık pahalıya patlamasın diye doldurcaz yavaş yavaş Highline'aboşlayndan haylayna çıkabiliyo mu seninki vag ne makina yapıyo bee asdfasdf
ya sdd dedinmi 600-700 gözden cıkartcaksın kafadan zaten sende makine ne varAbi slot çok raid falanda oluyor da bütçe yok Eyvallah sağolasın
Abi alırken RAM'den SSD'den kıstık pahalıya patlamasın diye doldurcaz yavaş yavaş Highline'a
600-700 beni aşar abi ben bitane 128'lik taksam 3-5 oyun bide windows için yeter bana Fazlasında gözüm yok daha direksiyon seti almam lazımya sdd dedinmi 600-700 gözden cıkartcaksın kafadan zaten sende makine ne var
yetmezzzzz bak abi sözü dinle bende windows solid ve bir oyun yüklüydü 120 gb full dolu idi sen birde 3-5 oyun diyon katiien yetmez600-700 beni aşar abi ben bitane 128'lik taksam 3-5 oyun bide windows için yeter bana Fazlasında gözüm yok daha direksiyon seti almam lazım
Bende MSI GE72 var
Gönül ister ki takalım 3 tane RAİD yapalımyetmezzzzz bak abi sözü dinle bende windows solid ve bir oyun yüklüydü 120 gb full dolu idi sen birde 3-5 oyun diyon katiien yetmez
en az 240 al o zaman bende tel dos yüklü iken nerdeyse 40-45 gb doluyduGönül ister ki takalım 3 tane RAİD yapalım
Solid'le fazla işim yok abi benim oynadığım oyunlarda az zaten yeter ya İleride bi tane daha alır takarız olmadı şimdilik 1 tane ucuza kapamam lazım
Ben bi kupon yapayım o zamanen az 240 al o zaman bende tel dos yüklü iken nerdeyse 40-45 gb doluydu