Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İtina ile test arabası yıkanır ve çekilir :).

İ20 beklerimin azda olsa üzerine çıkmayı başardı diyebilirim. Arkası çok geniş, malzeme kalitesi ortalama fakat işçilik çok iyi, 7inç multimedya ekranı vasat, süspansiyon konforu oldukça güzel fakat yer yer yüklediği oluyor, süspansiyon çalışması sesi azda olsa geliyor, yol sesi ortalama, rüzgar sesi 105 civarından sonra alıyor bu değer bu segment için bence gayet güzel, motor canlı, yakıt tüketimi ağırlığından dolayı biraz fazla ama yinede o kadar dur kalk çekimlere trafiğe ve gazlamaya rağmen 5.5 gayet başarılı, vites oranları güzel, geçişleri hafif kemikli bu gayet keyifli bir his ve everett gelelim fasulyenin faydalarına elit donanım olan test aracımızın fiyatı opsiyonlar dahil 83.400TL. Açıkçası bu fiyat bana baya fazla geldi. Aracin arkasında kol dayama aramadım değil olsa uzun yollar için hoş olurdu, cam tavan çok güzel benim baya hoşuma gitti, aynaların elektrikli katlanıp açılması güzel ayrıca dikiz aynasına entegre edilmiş olan geri görüş kamerası baya netti :).
Bu arada işçilik konusunda tek gözüme batan yer el freni oldu. Deri kaplı falan değil bunu çok sorun etmedim ama düğmesi ile deliğinin olduğu yer özensız geldi bana etrafı biraz fazla çapaklıydı.

Selaaaaaaamınaleyküm
s-3104c24e0ef7c632e192624df5f7140a7b376ffb.jpg

Lexus CT modeli Türkiye'de satılmaya başlandı, internette pek görmeyince yazayım dedim burada konusu döndü mü bilmiyorum.
1.8 hibrit motor ve cvt şanzıman bulunuyor.
Comfort, Comfort+, F sport, Executive donanımları bulunuyor.
Liste fiyatları (üstteki donanım sırasına göre) 152.000 TL, 155.000 TL, 171.000 TL, 182.500 TL.

large-1.jpg

Lexus-CT-hybrid-200h-exterior-eminent-white-pearl-gallery-overlay-1204x677-LEX-CTH-MY14-003901.jpg

ct-gallery-033-520x380_tcm-3121-466763.jpg

pn_7411.jpg

Lexus-CT-hybrid-200h-interior-caramel-nuluxe--gallery-overlay-1204x677-LEX-CTH-MY16-001101.jpg

59898-g-lex.jpg

tam alınmalık çok tatlışko bir araba keşke bneimde olsa :D

Keşke forumdan biri şu Lexus ct alsa da görsek, okusak
Bir kaç ay önce Lexus Rx200T'si olan biri geldi video çekelim diye ama ilgilenmediler.
Konusu burada:
https://otopark.com/forum/threads/lexus-rx200t.2160/

Ct o kadar hoşuma gitmedi (kötü değil ama sıradan anlamında) fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla ama bu Rx'e 1-2 defa yolda rastladım baya değişik duruyor. Çok beğeniyorum. Fotoğraflarda gördüğüm kadarıyla içi de çok iyi.

Son düzenleme:
Bir kaç ay önce Lexus Rx200T'si olan biri geldi video çekelim diye ama ilgilenmediler.
Konusu burada:
https://otopark.com/forum/threads/lexus-rx200t.2160/

Ct o kadar hoşuma gitmedi (kötü değil ama sıradan anlamında) fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla ama bu Rx'e 1-2 defa yolda rastladım baya değişik duruyor. Çok beğeniyorum. Fotoğraflarda gördüğüm kadarıyla içi de çok iyi.
Ct başlangıç modeli.Diğer modelleriyle kıyas kabul etmiyor.
Çok yazık olmuş bu arada Rx e.

Bu güzel forumun merakını gidermek adına haftaya Lexus'a gideceğim hatta fırsat olursa CT'yi test edeceğim. Bonus olarak Retro Garaj, Bentley İstanbul ve Lambo İstanbul'a da gideceğim :). Şimdiden soruları alabilirim. (aslında forum için değilde daha önceden kendi merak için gitmeyi plânlamıştım :p:p)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...