Lüks Auris.Süslü prius
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Lüks Auris.Süslü prius
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Antalya ve Ankara M3 katili oralardan alınmaz hele kırmızı olanlar patlak alayıhttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-bmw-e46-m-3-coupe-439102439/detay
Fites...colevir...recore...çakar far
Neyin kafası bu?
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...lari-kullanilarak-cevrilmisti-438542145/detay
İnsan arabasına bunu neden yapar?bakıyorsun m3 içinde oturuyorsun yine m3, kontağı çeviriyorsun...328
Lexus'un türk lirasıyla satışa çıkardığı ilk araba.%60 ötv dilimiyle geliyor.Burdan avantajı olabilir.Sonuçta premium diğer rakiplerinde %60 ötv dilimi yakalayan bu boyutlarda sınırlı model var.Lexus CT modeli Türkiye'de satılmaya başlandı, internette pek görmeyince yazayım dedim burada konusu döndü mü bilmiyorum.
1.8 hibrit motor ve cvt şanzıman bulunuyor.
Comfort, Comfort+, F sport, Executive donanımları bulunuyor.
Liste fiyatları (üstteki donanım sırasına göre) 152.000 TL, 155.000 TL, 171.000 TL, 182.500 TL.
valla gecelerı benı arayıp nefes veren var orhan oda galıba sıkıntı yok bulusalım valla sevınırım ama bu hafta sonu yetısemeyebılırım sana ne kadar kalacaksın plan varmıcumartesi sahurda istanbulda olucam güzel abi
senin telefonunu alacaktım bende çünkü sosyal medyasapıklğ... neyse ee telefonunu alacaktım buluşalım seninle istanbula geliyorum
Lexus CT modeli Türkiye'de satılmaya başlandı, internette pek görmeyince yazayım dedim burada konusu döndü mü bilmiyorum.
1.8 hibrit motor ve cvt şanzıman bulunuyor.
Comfort, Comfort+, F sport, Executive donanımları bulunuyor.
Liste fiyatları (üstteki donanım sırasına göre) 152.000 TL, 155.000 TL, 171.000 TL, 182.500 TL.
Ooo reis
BMW servisinde ki elemanların dediği gibi ömrülük... bitti okulum gelirsem 1 günlük büte gelirim tekirdağa onun harici kalıcı olarak geçiyorum istyevalla gecelerı benı arayıp nefes veren var orhan oda galıba sıkıntı yok bulusalım valla sevınırım ama bu hafta sonu yetısemeyebılırım sana ne kadar kalacaksın plan varmı
oooo super super tamamdır o zaman ben o fıesta da kusucam arkadas kafaya koydumBMW servisinde ki elemanların dediği gibi ömrülük... bitti okulum gelirsem 1 günlük büte gelirim tekirdağa onun harici kalıcı olarak geçiyorum istye
Benide bagaja koyarsanız sevindirik olurum valla .oooo super super tamamdır o zaman ben o fıesta da kusucam arkadas kafaya koydum
ille patlayalım diyorsunoooo super super tamamdır o zaman ben o fıesta da kusucam arkadas kafaya koydum
valla bak ben normalde kafaya takmamıstım sonra gelen ben bındım tovbe ettım yok bende bındım kustum dedıler hanı boyle korku trenı vardır sonucunu bılırsın ama yınede denemek ıstersın ya hah o kafa bendekıille patlayalım diyorsun
ya sımdı sana bırsey olursa o sorun olur. bende senınle turlarken sozde vıraj kasacaktım sonra can tasıyorsun vs derken sakınce gezdık o olmaz sımdıBenide bagaja koyarsanız sevindirik olurum valla .
Yok be abi Sinanımla biz daha önceden gazladıydık. Bana bişey olmaz yav. Sen yarın napıyon esas müsait misin?valla bak ben normalde kafaya takmamıstım sonra gelen ben bındım tovbe ettım yok bende bındım kustum dedıler hanı boyle korku trenı vardır sonucunu bılırsın ama yınede denemek ıstersın ya hah o kafa bendekı
ya sımdı sana bırsey olursa o sorun olur. bende senınle turlarken sozde vıraj kasacaktım sonra can tasıyorsun vs derken sakınce gezdık o olmaz sımdı
yarın aksama musayıt olabılme ıhtımalım varYok be abi Sinanımla biz daha önceden gazladıydık. Bana bişey olmaz yav. Sen yarın napıyon esas müsait misin?
Hee anladım hacım o zaman perşembe buluşalım senle müsaitsen.yarın aksama musayıt olabılme ıhtımalım var
aslında hep ne kadar ekmek o kadar kofte gıbı. ben aldıgımda aractakı donanımlar cogu marka modelde yoktu.olan bazı tek tuklerdede opsıyon fıyatları cok fahıs gelmıstı. yol tutus olarakda ustun denılınce aldım ama tabı motor cok guclu degıl bıde yakıyor. herseyın eksısı artısı var ya gecen sınanın test ettıgı mercedes te bıle eksıklıkler vardı araba 1 trılyon ustuydu. kul yapımı olunca 4 4 luk herkese hıtap eden arac yapmak zorÖğrenciye ferrari
oda olur haberleselım senınleHee anladım hacım o zaman perşembe buluşalım senle müsaitsen.
harbi amk ya acıktımİftar gelse de yemek yesek
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi