Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lexus CT modeli Türkiye'de satılmaya başlandı, internette pek görmeyince yazayım dedim burada konusu döndü mü bilmiyorum.
1.8 hibrit motor ve cvt şanzıman bulunuyor.
Comfort, Comfort+, F sport, Executive donanımları bulunuyor.
Liste fiyatları (üstteki donanım sırasına göre) 152.000 TL, 155.000 TL, 171.000 TL, 182.500 TL.

large-1.jpg

Lexus-CT-hybrid-200h-exterior-eminent-white-pearl-gallery-overlay-1204x677-LEX-CTH-MY14-003901.jpg

ct-gallery-033-520x380_tcm-3121-466763.jpg

pn_7411.jpg

Lexus-CT-hybrid-200h-interior-caramel-nuluxe--gallery-overlay-1204x677-LEX-CTH-MY16-001101.jpg

59898-g-lex.jpg

Lexus'un türk lirasıyla satışa çıkardığı ilk araba.%60 ötv dilimiyle geliyor.Burdan avantajı olabilir.Sonuçta premium diğer rakiplerinde %60 ötv dilimi yakalayan bu boyutlarda sınırlı model var.

cumartesi sahurda istanbulda olucam güzel abi
senin telefonunu alacaktım bende çünkü sosyal medyasapıklğ... neyse ee telefonunu alacaktım buluşalım seninle istanbula geliyorum
valla gecelerı benı arayıp nefes veren var orhan oda galıba sıkıntı yok :D bulusalım valla sevınırım ama bu hafta sonu yetısemeyebılırım sana ne kadar kalacaksın plan varmı

Lexus CT modeli Türkiye'de satılmaya başlandı, internette pek görmeyince yazayım dedim burada konusu döndü mü bilmiyorum.
1.8 hibrit motor ve cvt şanzıman bulunuyor.
Comfort, Comfort+, F sport, Executive donanımları bulunuyor.
Liste fiyatları (üstteki donanım sırasına göre) 152.000 TL, 155.000 TL, 171.000 TL, 182.500 TL.

large-1.jpg

Lexus-CT-hybrid-200h-exterior-eminent-white-pearl-gallery-overlay-1204x677-LEX-CTH-MY14-003901.jpg

ct-gallery-033-520x380_tcm-3121-466763.jpg

pn_7411.jpg

Lexus-CT-hybrid-200h-interior-caramel-nuluxe--gallery-overlay-1204x677-LEX-CTH-MY16-001101.jpg

59898-g-lex.jpg

155 lik alınır gibi donanımları görmek lazım

Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi

ille patlayalım diyorsun :D
valla bak ben normalde kafaya takmamıstım sonra gelen ben bındım tovbe ettım yok bende bındım kustum dedıler hanı boyle korku trenı vardır sonucunu bılırsın ama yınede denemek ıstersın ya hah o kafa bendekı :D
Benide bagaja koyarsanız sevindirik olurum valla :rolleyes::oops:.
ya sımdı sana bırsey olursa o sorun olur. bende senınle turlarken sozde vıraj kasacaktım sonra can tasıyorsun vs derken sakınce gezdık o olmaz sımdı

valla bak ben normalde kafaya takmamıstım sonra gelen ben bındım tovbe ettım yok bende bındım kustum dedıler hanı boyle korku trenı vardır sonucunu bılırsın ama yınede denemek ıstersın ya hah o kafa bendekı :D

ya sımdı sana bırsey olursa o sorun olur. bende senınle turlarken sozde vıraj kasacaktım sonra can tasıyorsun vs derken sakınce gezdık o olmaz sımdı
Yok be abi Sinanımla biz daha önceden gazladıydık. Bana bişey olmaz yav. Sen yarın napıyon esas müsait misin?

Öğrenciye ferrari:)
aslında hep ne kadar ekmek o kadar kofte gıbı. ben aldıgımda aractakı donanımlar cogu marka modelde yoktu.olan bazı tek tuklerdede opsıyon fıyatları cok fahıs gelmıstı. yol tutus olarakda ustun denılınce aldım ama tabı motor cok guclu degıl bıde yakıyor. herseyın eksısı artısı var ya gecen sınanın test ettıgı mercedes te bıle eksıklıkler vardı araba 1 trılyon ustuydu. kul yapımı olunca 4 4 luk herkese hıtap eden arac yapmak zor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...