Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Duvardan duvara atlayıp duruyor andavallar :D Normal kafayla bu kadar yükselmez insan. Bunlar bildiğin pilot olmuş :D

kafalar uçmuşşş nett ama amacı çözemedim :D

Aksam harita duzeltmeleri yazismalari bana kitlediklerinde icimden gecen buydu

tam olarak hangisinin yaptığını yapmak istedin ? :D

Ayagimizimi denk ALALIM NE DIYORSUN

yaani şimdi karşim şöle oluyoreasdfasfasf olm niye takip ediyo olabilir ki yani ben yani ben

Beyblade gibi döne döne vuruyolar mübarek :D
En son lise 2 de bi barda rock festivaline katılmıştım orda omuz kavgasına girmiştim olayın adını hatırlayamıyorum bu kadar olmasa da omzunla geçiriyodun ama bunlar koca koca adamlar yazık valla xd
Valla gençliğimizde biz de pogo yapardık (yalnız benimle yapanlar sıkıntı yaşıyordu biraz :)) ama tekme tokat girme kısmı hakikaten biraz şey olmuş. Müziğin büyüsüne fazla mı kapılmışlar diyelim, son nefesi çekmeyeceklerdi mi diyelim, kubar nem almış mı diyelim ne diyelim bilemedim :D

Valla gençliğimizde biz de pogo yapardık (yalnız benimle yapanlar sıkıntı yaşıyordu biraz :)) ama tekme tokat girme kısmı hakikaten biraz şey olmuş. Müziğin büyüsüne fazla mı kapılmışlar diyelim, son nefesi çekmeyeceklerdi mi diyelim, kubar nem almış mı diyelim ne diyelim bilemedim :D
Hah çok yaşa abi pogo işte :D herkes bilmes

abi 3 leşin var diyolar dğru mu :D

Screenshot_20170611-041515.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...