Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mat sinavindan çıkan arkadaşlara geçmis olsun gerçi kim kime geçti belli olmadi ama neyse..
Toplam sembolü kaldırıldı diyen bütün memurların sülalesine...
Sınav genel olarak zor değildi köpek gibi trigonometri kastık çıkan soruları ilkokul geometrisi ile çözerdik. Ben yapamadım sayısına kadar birebir aynı olan kendim çözdüğüm soruyu sınavda yapamadım. 3-4-5 Denemesini tebrik etmek lazım adamlar sayısına kadar soru tutturdu. Hedeflerim kadar yapamadım başı kolay sonu kötü geçti sınavın yalan oldum.

Sınav genel olarak zor değildi köpek gibi trigonometri kastık çıkan soruları ilkokul geometrisi ile çözerdik. Ben yapamadım sayısına kadar birebir aynı olan kendim çözdüğüm soruyu sınavda yapamadım. 3-4-5 Denemesini tebrik etmek lazım adamlar sayısına kadar soru tutturdu. Hedeflerim kadar yapamadım başı kolay sonu kötü geçti sınavın yalan oldum.

Hayırlısı olsun hacım, kimle konuşsam zordu genel olarak diyor, sıkma canını

Olsun be hacım hayatın sonu değil sıkma canını.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...