Nissan Pathfinder ve Patrol fiyatlarına uzun zamandır bakmıyorum, ne olmuş onlara öyle ya.
Knk motordan çıkan boruya ufak bi delik açtım sesi çok güzel çıkıyo egzoza gerek yok hem dpf de dolmuyo ohhnaptın eraya gine
Toplam sembolü kaldırıldı diyen bütün memurların sülalesine...Mat sinavindan çıkan arkadaşlara geçmis olsun gerçi kim kime geçti belli olmadi ama neyse..
Knk motordan çıkan boruya ufak bi delik açtım sesi çok güzel çıkıyo egzoza gerek yok hem dpf de dolmuyo ohh
Mat sinavindan çıkan arkadaşlara geçmis olsun gerçi kim kime geçti belli olmadi ama neyse..
Toplam sembolü kaldırıldı diyen bütün memurların sülalesine...
Sınav genel olarak zor değildi köpek gibi trigonometri kastık çıkan soruları ilkokul geometrisi ile çözerdik. Ben yapamadım sayısına kadar birebir aynı olan kendim çözdüğüm soruyu sınavda yapamadım. 3-4-5 Denemesini tebrik etmek lazım adamlar sayısına kadar soru tutturdu. Hedeflerim kadar yapamadım başı kolay sonu kötü geçti sınavın yalan oldum.
Olsun be hacım hayatın sonu değil sıkma canını.Toplam sembolü kaldırıldı diyen bütün memurların sülalesine...
Sınav genel olarak zor değildi köpek gibi trigonometri kastık çıkan soruları ilkokul geometrisi ile çözerdik. Ben yapamadım sayısına kadar birebir aynı olan kendim çözdüğüm soruyu sınavda yapamadım. 3-4-5 Denemesini tebrik etmek lazım adamlar sayısına kadar soru tutturdu. Hedeflerim kadar yapamadım başı kolay sonu kötü geçti sınavın yalan oldum.
Hayırlısı olsun hacım, kimle konuşsam zordu genel olarak diyor, sıkma canını
Eyvallah Allah razı olsun. Bildiği gördüğüm şeyi en lazım olduğu zamanda yapamamak çok üzüyor insanı. :/Olsun be hacım hayatın sonu değil sıkma canını.
Abi canımı çok sıkıyordum 2 basit soru kaçırdım diye sen sıkma deyince sıkmıyom artık bıraktımGeçmiş olsun gençler sıkmayın canınızı, haftayaki gruplarda daha sakin ve dikkatli olun
Abi canımı çok sıkıyordum 2 basit soru kaçırdım diye sen sıkma deyince sıkmıyom artık bıraktım
@mustafa.e ne yardırmıştır he
Geçmiyom harbiden 2 soru kaçırdım kolaydalga geçme ulan