Ben ki yi bilmiyom la sınavda çıkar mıAllaha şükür zengim değilim ama -de'yi -ki'yi ayrı yazmayı biliyorum
Ben ki yi bilmiyom la sınavda çıkar mıAllaha şükür zengim değilim ama -de'yi -ki'yi ayrı yazmayı biliyorum
Çıkabilir. Kelimeden çıkarınca anlam bozuluyosa ayrı yazılır en basit ayırma yöntemi buBen ki yi bilmiyom la sınavda çıkar mı
Abi Maşallah Allah nazarlardan saklasın bahtı açık sağlıklı bi ömür nasip olsun İnşallahÇok sağolun panpalar
İsteyen herkese böyle gülümseyen çocuklar nasip olsun inş.
Çok sağolun panpalar
İsteyen herkese böyle gülümseyen çocuklar nasip olsun inş.
Açık uçlu soruya alfhonso <3 yapcam
Babalar günün kutlu olsun knk :*ooooo @EmreKRC panpa naber
Günaydınlar aslan parçaları
Babalar günün kutlu olsun knk :*
Şükür be abi çalışıyoruz. olamadık bi memurrrrr senden naber abi nasıl gidiyorooooo @EmreKRC panpa naber
Çok daha iyileri senin olsun inşallahhhh Nabim bende çalışıyom yavŞükür be abi çalışıyoruz. olamadık bi memurrrrr senden naber abi nasıl gidiyor
Neye ya da neden ? ne çalışması abii Aminnnn cümlemize nasip olsun iyi şeylerÇok daha iyileri senin olsun inşallahhhh Nabim bende çalışıyom yav
Neye ya da neden ? ne çalışması abii Aminnnn cümlemize nasip olsun iyi şeyler
Allah bilir kaç kızın canını yakmışsındır knk seni biliriz yani...oha çocuğum olduğunu nerden duydun
Allah bilir kaç kızın canını yakmışsındır knk seni biliriz yani...
Sen de bizi trollüyon ama abimizsin saygımız sonsuzha bugün çalışmıyorumasdfasdf hafta içi genel olarak
Sen de bizi trollüyon ama abimizsin saygımız sonsuz