Taklalı değildir tartıştığım komşum çamaşır makinesi atmıştır.
asdfasdf kahkaha attım
Taklalı değildir tartıştığım komşum çamaşır makinesi atmıştır.
Uyar abi büyük ihtimalle ilk bir teslim alalımda arabayı kuzenle sınra konusuruz bunuMultimedia konusu gündemdeymiş. Pioneer'ın Golf 6 ile tam uyumlu şöyle bir modeli vardı ama bu arabaya uyumlu mudur, sizin işinizi görür mü hiç bilmiyorum.
http://www.hepsiburada.com/pioneer-...2ZYxuALh4nzVX0KA5YH00ney7ifuSygZG1xoCycTw_wcB
Ben 9 da 8 yapmısım ben bile şoktayım8'de 4 yaptım cortingennnn
Ben sırf yağ parasına bakım yptırırım aam garanti olayı işteYag ucreti cok yuksek geldi, hangi yagmis o oyle, 4 litresi 260 tl, yuuuuuh !!!! Ben daha yeni aldim 5w30 (%100 sentetik) 10 lt sini daha ucuza
Ben 9 da 8 yapmısım ben bile şoktayım
25 edb 20 coğrafya getisinde sıraya karakalem sanatı yaptım aAs naptın
Ben de Müslüm Gürses'in şarkısına kro derler diye gizlice dinlerdim diye yorum yazan ergen gibi uyandımGüne üniversiteye daha adımını atmadan babası tarafından Merco 450Slc alınmış birisi gibi uyandım.Günaydınn
Koltuklarına ve direksiyonuna bittim bunun.Allah var bu canavar.Önü açık makina...
Kanka ne teri ya beleş sınav yapmışlar :ddS.a hayırlı sabahlar
biz burda geziyoz ne güzel millet sınavda ter döküyor yav içim kötü oldu
Kolaymıydı la Ben dedim kolay olcak diye amaKanka ne teri ya beleş sınav yapmışlar :dd
Öçym daha basit sorsaydın kanka sayısalcılar daha rahat ederdi jsmfmdm
Güne üniversiteye daha adımını atmadan babası tarafından Merco 450Slc alınmış birisi gibi uyandım.Günaydınn
Şehir içi vaar şehir içi var. Arkadaşın 1.4 tsi act Polo ankara şehir içi 7.5 ama ankaranın şehir içi akıyorBeyler babamın aracını satıyoruz da
(Sahibinden tertemiz full Kia Sorento 4x4
İlan No: 448123287
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...tertemiz-full-kia-sorento-4x4-448123287/detay)
dün bir müşteri geldi muhabbet esnasında arkadaşının yeni kasa 1.4 benzinli tiguan ı olduğunu ve şehir içi 8 lt yi geçmediğini söyledi ve çok iddialıydı, bana çok inandırıcı gelmedi, bilgisi olan var mı?
Sent from my iPhone using Tapatalk