Birmot Suadiye ve Mengerler Ataşehir' e gittim ben.hangisinde vardı. sen gitmiştin ya
Birmot Suadiye ve Mengerler Ataşehir' e gittim ben.hangisinde vardı. sen gitmiştin ya
Passat ne hale gelmiş. Acaba nasıl oldu kaza, normal bir şey değil bu otobüs komple içinden geçmiş resmen.Demin dolanırken Konya'da olan bir trafik kazasını paylaştılar grupta. Allah korusun araba testlerde isterse 90 yıldız alsın sürat yaparken aşırı dikkatli olmak lazım :/ Ne hale gelmiş ya
Allah cümlemizi böyle felaketlerden korusun gerçekten çok korkunç.
oraya gitmek sıkıntı ya. oraya gitmem. başka yere bakacaz artıkBirmot Suadiye ve Mengerler Ataşehir' e gittim ben.
aga tekrar baktım kafamı karıştırdın. istinyede var mış alfa.Birmot Istinye de Alfa yok ki?
Of of off... O kadar hızlı gidince Şahin'i de Passat'ı da Mercedes'i de bir maalesef. En kralı bile olsa ikiye bölünüverir şu hale bakDemin dolanırken Konya'da olan bir trafik kazasını paylaştılar grupta. Allah korusun araba testlerde isterse 90 yıldız alsın sürat yaparken aşırı dikkatli olmak lazım :/ Ne hale gelmiş ya
Allah cümlemizi böyle felaketlerden korusun gerçekten çok korkunç.
O zaman ben daha önce incelediğim için pek iplemedim orayı yok diye aklımda kalmış .aga tekrar baktım kafamı karıştırdın. istinyede var mış alfa.
giderken babamın ceketlerden de giyim bentley le ferrariye alırlar belkiO zaman ben daha önce incelediğim için pek iplemedim orayı yok diye aklımda kalmış .
time lapse yapayım bariho pnp arada yaparken foto video falan at
aynen güzel video çıkar böyle arkaya müzik falantime lapse yapayım bari
Su katılmamış gerizekalıhttps://www.instagram.com/p/BU6-HanFNAK/
Tipini ss böyle yapınca çok havalı oluyormuş
Baskı balataya yatırım yaptım beyler yakın zamanda fiyatı ikiye katlayacakmış tanıdık parçacıdan eski dolar kuruna göre aldım. Yatırım düşünen varsa alalım iletişime geçin @berkertekin @alfhonso @motorsinann @Iskender @AYUU
Ekli dosyayı görüntüle 7879
Abi şu baskı balata yerine iphone 5s galaxy a7 falan alabilirdim ama bunu aldım niye bilmiyorumooooo iyi yatırım ho
Şaka bi yana sıkıntı büyük memlekette. Telefon bakayım dedim fiyatlar absürtleşmiş