ya vermezse dicem kirala bana ozamanveriyolarsa bende açayım knk piyasa yaparız asdsadad
ya vermezse dicem kirala bana ozamanveriyolarsa bende açayım knk piyasa yaparız asdsadad
Beyler bazıları var hava atıyor mavi bianchi bisikleti ile dısardayim geziyorum diye kim acaba ╮(╯▽╰)╭
Ya ben araba kiralamaktan tırsıyorum biri gelir bana patlar benim başım ağrır abi hiç uğraşamam akbil foreverya vermezse dicem kirala bana ozaman
Beyler bazıları var hava atıyor mavi bianchi bisikleti ile dısardayim geziyorum diye kim acaba ╮(╯▽╰)╭
Müdürler kaptanlar birbirlerine saplarlarhayırdır sen forum harici sosyal medya platformları haberleşme ağları vs kullanıyomuydun lan
Müdürler kaptanlar birbirlerine saplarlar
@pulusoglu kaptan cevaplayacaksan çay koyup kuruyemişle ekran başına kurulacağım Muhatabım değil dersen kalkıp gideceğim. Ona göre haber bekliyorum sendenabuk subuk olaylarda da forumda niye yok yeaaaa tribi atıyo napiyim
@pulusoglu kaptan cevaplayacaksan çay koyup kuruyemişle ekran başına kurulacağım Muhatabım değil dersen kalkıp gideceğim. Ona göre haber bekliyorum senden
yok be abi zaten kaskolu arabalar. Garentadan linea kiralamıştı babam. +10 tlye ek sigorta mı ne yaptırmıştı kafası rahattı.Ya ben araba kiralamaktan tırsıyorum biri gelir bana patlar benim başım ağrır abi hiç uğraşamam akbil forever
rengi çok iyimiş yaa
KİM O YA ADRES VER ÜZERİNE OPEL ATCAMBeyler bazıları var hava atıyor mavi bianchi bisikleti ile dısardayim geziyorum diye kim acaba ╮(╯▽╰)╭
transporterşn trşgerş cıyaklasın opeller kovalasın seni emi kankacımKİM O YA ADRES VER ÜZERİNE OPEL ATCAM
Sinan yeter ciğerimi söktünslkşdajjfdsKİM O YA ADRES VER ÜZERİNE OPEL ATCAM
KİM O YA ADRES VER ÜZERİNE OPEL ATCAM
@alfhonso vay Hakan abim naber ya
Sinan yeter ciğerimi söktünslkşdajjfds
Sinan knkam güzel bi söz yaz şuraya da imzama koyayım
Üzerime opel attılar ben naptım turbo attım triger attım selenoid valfi attım speedy yasinKİM O YA ADRES VER ÜZERİNE OPEL ATCAM