zaten nerde yalan dolan duzborudownpipi orada .hep @DuzboruDownpipe yüzünden. Seni kesecem oglim
zaten nerde yalan dolan duzborudownpipi orada .hep @DuzboruDownpipe yüzünden. Seni kesecem oglim
zaten nerde yalan dolan duzborudownpipi orada .
hevesini kırma olacağı varmış. İnsana falan çarpmadın sıkıntı yok canın sağ olsun dediAnnenler ne tepki verdi S Class a sürtünce .
Panpa S Serisine surtmek nasıl bir duygu anlatsanahevesini kırma olacağı varmış. İnsana falan çarpmadın sıkıntı yok canın sağ olsun dedi
baya yusuflatıcı elin ayağın titriyoPanpa S Serisine surtmek nasıl bir duygu anlatsana
Geçmiş olsun .
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
açma açma gereksiz sil silDuzboru banada attı virüstür diye açmadım . Dolandırıcılık şeyi de olabilir . Sıkıntı yoksa açayım
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok beya uyansın öyle trollerim biraz .çocuğa işkence yapma yine
Kanka çok geçmiş olsun da arabanın ufaklığına güvenip mi girdin öyleBeyler s350ye sürttüm. Az daha ... Yoluna gidiyoduk. Çok büyük bişey yok ama adam tutanak falan dedi büyüttü olayı. Pasta cilayla çıkıcak şey. Yıkamacıya girerken oldu.
ya dardı alan zaten gireyim derken yanlış yere girdikKanka çok geçmiş olsun da arabanın ufaklığına güvenip mi girdin öyle
Beni ne zaman dolaştırcanÇarşamba veya perşembe
Ooo hayırlı olsun panpa hep demisimdir i10 tatlı arabaSa iyi akşamlar beyler. Ablamlara i10 1.2 elite otm. sardırdık artık istanbul buluşması olursa kaçırır gelirim