Yapıyoruz bişeyler yav Değil mi @berkertekin bey?Bence şimdi kalp krizlerini fırsata çeviriyorsun doktur bey
Yapıyoruz bişeyler yav Değil mi @berkertekin bey?Bence şimdi kalp krizlerini fırsata çeviriyorsun doktur bey
Ne zaman alıyon makinayı?
W nin başına 0 koyup DNS siz girebilirsiniz
Edit: https://tr.m.0wikipedia.org/index.php?q=aHR0cHM6Ly90ci5tLndpa2lwZWRpYS5vcmcvd2lraS9SZW5hdWx0
Böyle
W nin başına 0 koyup DNS siz girebilirsiniz
Edit: https://tr.m.0wikipedia.org/index.php?q=aHR0cHM6Ly90ci5tLndpa2lwZWRpYS5vcmcvd2lraS9SZW5hdWx0
Böyle
Beyler s350ye sürttüm. Az daha ... Yoluna gidiyoduk. Çok büyük bişey yok ama adam tutanak falan dedi büyüttü olayı. Pasta cilayla çıkıcak şey. Yıkamacıya girerken oldu.
Yaa troll çıktı bende diyom niye 2000tl beleş kupon veriyollabeyler @gtepro'yu engelleyin virüs gönderiyodsdfdgasdfasdfa
Kardeşim kusura bakmada benim de S'ime ehliyetsiz biri sürtse biraz sıkıntı olurdu Geçmiş olsun daha dikkatli ol başka araba mı yoktu sürtecekBeyler s350ye sürttüm. Az daha ... Yoluna gidiyoduk. Çok büyük bişey yok ama adam tutanak falan dedi büyüttü olayı. Pasta cilayla çıkıcak şey. Yıkamacıya girerken oldu.
Beni de engelleyin bem de yuttumbeyler @gtepro'yu engelleyin virüs gönderiyodsdfdgasdfasdfa
orda o vardı ona denk geldiKardeşim kusura bakmada benim de S'ime ehliyetsiz biri sürtse biraz sıkıntı olurdu Geçmiş olsun daha dikkatli ol başka araba mı yoktu sürtecek
eyvallah abihaydeeee geçmiş olsunn
Lan ne cenabet adamsın gidip S350'ye sürtülür mu ajajajajajajauauauauBeni de engelleyin bem de yuttum
hep @DuzboruDownpipe yüzünden. Seni kesecem oglimYaa troll çıktı bende diyom niye 2000tl beleş kupon veriyolla
Rica ederim ben de tesadüfen öğrendim bi yerdenÇok iyiymiş, teşekkürler. Keşke daha önce sorsaymışım.
Rica ederim abihaaarika bilgi teşekkürler
sorma aga ya. Mübarek ayı az daha karakollarda bitirecektikLan ne cenabet adamsın gidip S350'ye sürtülür mu ajajajajajajauauauau
Büyütülecek bişey yoktu ama tabi insanlar yapacak bişey Yok geçmiş olsun kardeşimBeyler s350ye sürttüm. Az daha ... Yoluna gidiyoduk. Çok büyük bişey yok ama adam tutanak falan dedi büyüttü olayı. Pasta cilayla çıkıcak şey. Yıkamacıya girerken oldu.
Oğlum sen yer miydin böyle şeyleriYaa troll çıktı bende diyom niye 2000tl beleş kupon veriyolla
eyvallah abi. Yani polis falan çağrıyodu adam annemleri aradım annemler geldi falan öyle ikna ettik.Büyütülecek bişey yoktu ama tabi insanlar yapacak bişey Yok geçmiş olsun kardeşim
Annenler ne tepki verdi S Class a sürtünce .eyvallah abi. Yani polis falan çağrıyodu adam annemleri aradım annemler geldi falan öyle ikna ettik.