@alfhonso
Abi sizin Taunus tc3 kasa mı oluyor?
makyalı tc3 gibi, 90-93 arası üretilen gt ve gtsler tc4 geçiyor 79 sonrası tc3 ama bizimki 88 90 arası üretilen gls isimli 2.0 motorlu ön panjur far değişik 5 ileri vitesli. geri kalan her şey tc3
@alfhonso
Abi sizin Taunus tc3 kasa mı oluyor?
Yakıtı cidden çok ya 1.6 kaç yakıyor biliyor musun?makyalı tc3 gibi, 90-93 arası üretilen gt ve gtsler tc4 geçiyor 79 sonrası tc3 ama bizimki 88 90 arası üretilen gls isimli 2.0 motorlu ön panjur far değişik 5 ileri vitesli. geri kalan her şey tc3
Yakıtı cidden çok ya 1.6 kaç yakıyor biliyor musun?
Vay yaa 40 kuruş da çok yani taunus yerine başka bir şey alır benzinli binersin ama Taunus başka tabibizde daha önce 80 model 1.6 vardı. şu anki 2.0dan fazla yakıyodu. şahin doğandan az yakar ama yine çok yine çok
Vay yaa 40 kuruş da çok yani taunus yerine başka bir şey alır benzinli binersin ama Taunus başka tabi
@alfhonso 2 yıl önce Denizli'deki düğünden kalkıp 2,5 saatte İzmir'e gitmiştik. Arabayı bizzat ben kullandım oradan biliyorum. Radarlı tünellere kadar ortalama hız 150küsür km/h yazıyordu Focus'la bu oluyorsa Alfa ile her türlü olur. Hatta dönüp gece alemler filan yani gidip yatmadık.Haydaaa denizli izmir kaç saat abi yapma etme. @berkertekin bey 6-8 saat yol geliyor
@alfhonso 2 yıl önce Denizli'deki düğünden kalkıp 2,5 saatte İzmir'e gitmiştik. Arabayı bizzat ben kullandım oradan biliyorum. Radarlı tünellere kadar ortalama hız 150küsür km/h yazıyordu Focus'la bu oluyorsa Alfa ile her türlü olur. Hatta dönüp gece alemler filan yani gidip yatmadık.
Denizli'den İzmir'e gelemem diyen adam bakkala da gitmesin.
E gelirsin o zaman.2,5 saat uzun sürmüş bile yav 220 km yol
E gelirsin o zaman.
Gunaydin hacımSize de iyi bayramlarGünaydın hayırlı sabahlar hayırlı Bayramlar
Teşekkür ederim Allah razı olsunGunaydin hacımSize de iyi bayramlar
Ne demek efendimEstagfurullahTeşekkür ederim Allah razı olsun