Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İskandinavya dlc'sinde gişeler otomatik geçişli olmuş. Durup enter'a basmak zorunda kalmıyorsun direkt geçiş yapıyorsun ki çok iyi yapmışlar. Fransa dlc'sine de bunu getirmişler ama bir farkla; yine durup enter'a basmıyorsun ama geçiş sırasında açılır bariyer var ve o biraz geç açılıyor o yüzden hızını biraz düşürmek zorunda kalıyorsun. En temizi iskandinavya'da ki olmuş.

Al al renklilik oluyor :D
Allah Allah ben geçen gün girdim abi dur kalk yapıyordum. Hatta 243€ geçiş ücreti mi olur demiştim hahshsb

Allah Allah ben geçen gün girdim abi dur kalk yapıyordum. Hatta 243€ geçiş ücreti mi olur demiştim hahshsb
İskandinavya'nın geçişleri direkt geçiş, onda tırı sığdırabilirsen gişelerden 100'le bile geçebilirsin :D Fransada'kilerde de normal durup enter'a basarak geçiş yapacağın yerler var, bir de tek bir gişe olarak tamamen durmadan ama bariyerli geçebileceğin gişeler var. Onlarda bayağı yavaşlaman gerekiyor dediğim gibi. Belki her gişede olmayabilir ama bazı gişelerde var.

İskandinavya'nın geçişleri direkt geçiş, onda tırı sığdırabilirsen gişelerden 100'le bile geçebilirsin :D Fransada'kilerde de normal durup enter'a basarak geçiş yapacağın yerler var, bir de tek bir gişe olarak tamamen durmadan ama bariyerli geçebileceğin gişeler var. Onlarda bayağı yavaşlaman gerekiyor dediğim gibi. Belki her gişede olmayabilir ama bazı gişelerde var.

Superble 200 le filan geçiyorum scandinaviada sjsxjs

Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi

Abi ben hiç dikkat etmedim valla bir bakayım ona dur kalk 12 vites araba şanzumana yazık :P
Sığma konusunda iğne deliğinden geçeriz EvelAllah :D

Abi ben hiç dikkat etmedim valla bir bakayım ona dur kalk 12 vites araba şanzumana yazık :p
Sığma konusunda iğne deliğinden geçeriz EvelAllah :D
Superble 200 le filan geçiyorum scandinaviada sjsxjs

Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi

1500 hp'lik volvo'yla 170'le geçmeye çalışırken girmiştim bir kere bariyerlere oluyor böyle şeyler :D Bak bakalım, gişeleri düzenliyorlar. Bir daha ki önemli güncellemelerde tüm gişelere otomatik geçişi getirirler diye tahmin ediyorum.

Halimize milyarlarca kez çok şükür :(.
270484.jpg

Olay amcamın ve amca kızlarımın araba bakmaya başlaması ile başlıyor amcan bana haber vermiyor sonra olaylar gelişiyor yaptıkları araştırmalar sonucunda 99 model opel corsa swing 1.2 alıyorlar 20 bin küsür civarına ardından aracı alıp sökeye dönerken arkadan bir rot başı atan ve alt takımı folloş jetta hakimiyeti kaybedip arkadan vuruyor bi sağ bi sol bariyerler derken kurtuluyor kaput ve çamurluklar tabi hasar görüyor neyse çarpan adam mafya hapisten yeni çıkmış diyor benim tamircim var ona götürelim çok güzel yapacak falan filan aracı çekiciyle oraya çekiyorlar usta 7 bin tl tramer çıkarıyor ama yaptığı iş 2 bin tl ya var ya yok klimasına kadar yazmış sigorta kağıdına 5 bin tl cukka işçilkik desen zaten yok arabanın eli yüzü toparlanmış ama ben sağlıklı olduğunu pek düşünmüyorum kesin o aradaki 5 bin tl den çarpan adamın parasını çıkardılar. kendi ustasına götürüp yaptırsaydı tertemiz bunlar hiç başına gelmeyecekti. ekşi sözlükten facebooktan ordan burdan araba bakmışlar kuzenlerim acelede etmişler buda böyle bir bayram anımdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...