Çalışmaya başlıyorum artık sea garden'a beklerim
Hayırlı uğurlu olsun knk. Allah hayırlı kazançlar nasip etsin. İşin gücün rast gelsin.Çalışmaya başlıyorum artık sea garden'a beklerim
İnsan dişisi bulunur mu orda? ona göre şiiyapariz . Hayırlı olsun hacım .Çalışmaya başlıyorum artık sea garden'a beklerim
İnsan dişisi bulunur mu orda? ona göre şiiyapariz . Hayırlı olsun hacım .
BAYAN mı demek istedin ceyhunum haahahahahİnsan dişisi bulunur mu orda? ona göre şiiyapariz . Hayırlı olsun hacım .
hee ondan işte .BAYAN mı demek istedin ceyhunum haahahahah
Sağol knk :*Hayırlı uğurlu olsun knk. Allah hayırlı kazançlar nasip etsin. İşin gücün rast gelsin.
Kaynıyo knk tüm İstanbul gelmiş valla otoparkta yer kalmamış yola koymuşlar sen düşün otel 2.500 kişilik... Çalışanları bile at gibi tahminlerime göre haftalık 2.500 kişi gelip gitse bunun 1.250si kız olsa 800ü de genç olsa 500üde sahipsiz olsa ayda 2000 gancık gelip gidecek eşek değilsek ayda 10 tanesini indirirsinİnsan dişisi bulunur mu orda? ona göre şiiyapariz . Hayırlı olsun hacım .
40 YAPAARRSağol knk :*
Kaynıyo knk tüm İstanbul gelmiş valla otoparkta yer kalmamış yola koymuşlar sen düşün otel 2.500 kişilik... Çalışanları bile at gibi tahminlerime göre haftalık 2.500 kişi gelip gitse bunun 1.250si kız olsa 800ü de genç olsa 500üde sahipsiz olsa ayda 2000 gancık gelip gidecek eşek değilsek ayda 10 tanesini indirirsin
Allah söyletti knk ayda 40 güzel rakam iyi rakam40 YAPAARR
Sağ 3'ü tanıyorum da sol 2 kimler
Ayda 40 olsa adımı unuturumAllah söyletti knk ayda 40 güzel rakam iyi rakam
Hayırlı olsunBen sattım arabayı [emoji23]
biri ben diğeride benim kuzenBiri @kubilayevis diğeri @emreozukan sanırım