BENDE ONLAR
Olum ben sana bunu dedim işe ya da mekana bakmadan. Bodrumda otelmiş ddhsjkdjkadsa Hayırlı kazançlar ama yine deHayırlı uğurlu olsun knk. Allah hayırlı kazançlar nasip etsin. İşin gücün rast gelsin.
Ceyhunla kız first date e çıkar.Kız naza yatar ne sipariş versem bilemedim sen önerseneğğ yapıyor.hee ondan işte .
Bu ayrı bir durum Egea iki tekerlekliye carpiyo böyle oluyor faklı markalar ise duran bir araca arkadan carpiyorlar. Yaya güvenliği için mukavemeti düşük plastiklerden ve metallerden yapılan ön kaportanın bu tarz kazalarda deforme olması çok doğal bir durum .Ekli dosyayı görüntüle 7990
Egea ya çok yüklenmeyin
ciğerimi söktünskdlfsjadsgasyavaşşşş.....
Sesli güldüm valla agahahahahahahahag .ciğerimi söktünskdlfsjadsgas
@alfhonso allayıp pullayıp bir foto at da forum Alfa görsün.Edit:Belki atıldı bayağıdır girmiyorum foruma...
ciğerimi söktünskdlfsjadsgas
Nasıl yani alınma dı mı yoksa askıda mı?Geç olsun güç olmasın.yok yav atılmadı kavuşamadım daha
Nasıl yani alınma dı mı yoksa askıda mı?Geç olsun güç olmasın.
Teknik olarak 10dk sonra bayram bitiyor. @alfhonso araç sahibini doğumgünü kutlayan sevgili gibi saat gece yarısını vurunca ararsan belki durumun ciddiyetini kavrar.Nasıl yani alınma dı mı yoksa askıda mı?Geç olsun güç olmasın.