2,4 litre benzin, 13 kuruş eder. Ben arabamda 15,5 kuruşa gidiyorum.
Birinde trafikten kaçıyorsun, diğerinde fazladan 5 koltuğun var üstünde çatın var.
abi bu kadar düşünme yav öneri istiyon herkesin önerisine kızıyon sonra

2,4 litre benzin, 13 kuruş eder. Ben arabamda 15,5 kuruşa gidiyorum.
Birinde trafikten kaçıyorsun, diğerinde fazladan 5 koltuğun var üstünde çatın var.
abi bu kadar düşünme yav öneri istiyon herkesin önerisine kızıyon sonra![]()
İ10 la devam abi sen bence bakım fiyatları haricinde gayet mantıklı.
3d yazıcıdan stres çarkı basılır
Kaliteli diye de çok para vermenizi önermem çünkü neredeyse hiçbiri telefonun kendi kutusundan çıkan kadar randıman vermiyor. Alabiliyorsanız aynısından almanızı öneririm yani ben Sony'de bunu gördüm.Beyler şarj kablom pert oldu yeni bi tane alacam bunun kalitelisi kalitesizi varmi rastgele bi tane mi alayım yoksa kaliteli bişe onerirmisiniz sanirım micro usb olarak geciyor kablo klasik android kablosu işte.
Android ise kablosu dum duz yani 2 yuzu olan kablolardan almayin bukulmeye karsi dayanikliligi az oluyor. Onun harici manyetik calisanlar var giris ucunu tele takiyorsunuz birakiyorsunux sarj edeceginiz zaman kalanina cat diye birlesip sarj edebiliyor manyetik kisaca rahat kolaylik. Bazilarinin ustu polardaki iplerden yapilmis gibi ustu kirilma sayilari daha uzun surer yani ama en onemli nokta her kablonun ayni randiman vermeyecegi eger quick charge varsa orjinal bakabilirsiniz sadeceBeyler şarj kablom pert oldu yeni bi tane alacam bunun kalitelisi kalitesizi varmi rastgele bi tane mi alayım yoksa kaliteli bişe onerirmisiniz sanirım micro usb olarak geciyor kablo klasik android kablosu işte.
Beyler şarj kablom pert oldu yeni bi tane alacam bunun kalitelisi kalitesizi varmi rastgele bi tane mi alayım yoksa kaliteli bişe onerirmisiniz sanirım micro usb olarak geciyor kablo klasik android kablosu işte.
Aynen katılıyorum. Quick charge fonksiyonlu cihazlar voltaj konusunda iyice hassaslaşıyor, Gözüyle görmüş gibi "cihazın kendi şarj aleti değil" veya "kablo orijinal değil" diye uyarılar verebiliyor.Android ise kablosu dum duz yani 2 yuzu olan kablolardan almayin bukulmeye karsi dayanikliligi az oluyor. Onun harici manyetik calisanlar var giris ucunu tele takiyorsunuz birakiyorsunux sarj edeceginiz zaman kalanina cat diye birlesip sarj edebiliyor manyetik kisaca rahat kolaylik. Bazilarinin ustu polardaki iplerden yapilmis gibi ustu kirilma sayilari daha uzun surer yani ama en onemli nokta her kablonun ayni randiman vermeyecegi eger quick charge varsa orjinal bakabilirsiniz sadece
Ben vatandan ttec in şarj aletini almıştımBeyler şarj kablom pert oldu yeni bi tane alacam bunun kalitelisi kalitesizi varmi rastgele bi tane mi alayım yoksa kaliteli bişe onerirmisiniz sanirım micro usb olarak geciyor kablo klasik android kablosu işte.
evet hadi mazda neyse de opel nerede koray??https://onedio.com/haber/kullandigi...-ne-anlama-geldigini-hic-dusundunuz-mu-768108 ASIN BAYRAKLARI @Koraykaya
EDIT MAZDA NEDEN YOK KORAY SENI ISTIRIRIM
https://onedio.com/haber/kullandigi...-ne-anlama-geldigini-hic-dusundunuz-mu-768108 ASIN BAYRAKLARI @Koraykaya
değerli abilerim hocanın kaynağında olan araçlar bunlardı ondan bunları ekledik bir daha ki içeriğe opel ve mazdayıda buldurup ekletirim sizi kırcağıma kafamı kırarım beevet hadi mazda neyse de opel nerede koray??
3d yazıcıdan stres çarkı basılır![]()
Beyler şarj kablom pert oldu yeni bi tane alacam bunun kalitelisi kalitesizi varmi rastgele bi tane mi alayım yoksa kaliteli bişe onerirmisiniz sanirım micro usb olarak geciyor kablo klasik android kablosu işte.
Opeli orhan istiyor ya salladeğerli abilerim hocanın kaynağında olan araçlar bunlardı ondan bunları ekledik bir daha ki içeriğe opel ve mazdayıda buldurup ekletirim sizi kırcağıma kafamı kırarım be![]()
https://onedio.com/haber/kullandigi...-ne-anlama-geldigini-hic-dusundunuz-mu-768108 ASIN BAYRAKLARI @Koraykaya
evet hadi mazda neyse de opel nerede koray??