Doğan abinin Golf testine bi yorum, geçen gün forumdakilerin dediği gibi fazla abartılmış bi test olmuş;
Uzun zamandır foruma girmiyordum dün gece gördüğüm rüya ile soluğu burada aldım, rüyamda yeni bir i10 almıştık ve @istanbul sol koltukta oturup bana neyin nerede olduğunu ve nasıl az yakacağımı anlatıyordu. Sorun şu ki ben @istanbul reyizi ne gördüm ne duydum rüyadaki i10 nereden çıktı ne ara az yakma işine giriştik hiç bir fikrim yok kafam bir milyon, bu forum insanın bilinçaltına işliyor..
Gözümü tarçın renkli döşemelerden alamadım abi kusra bakma hatırlamıyorumTipim neye benziyordu
Gözümü tarçın renkli döşemelerden alamadım abi kusra bakma hatırlamıyorum
afyon sandıklı dinar üzeri geç hiç uğraşma
Eyvallah panpalar afyon üstü gideceğimEmirdağdan bolvadine geçen yol köy yolu knk ondan sonrası otoyol
Doğan abinin Golf testine bi yorum, geçen gün forumdakilerin dediği gibi fazla abartılmış bi test olmuş;
Ekli dosyayı görüntüle 6725
gereksiz bi yüceltme olmuş kasasını sil baştan yapan arabalara nazaran makyajlı bi arabayı sanki ilk defa o model çıkıyomuşçasına övmek mantıksız , viral mi desem alenen reklam mı yoksa sponsorluk mu bilemedimKnka benim şahsi görüşüm cıvıc gibi bir sürüş hissine veya performansına sahip olamayacağı teknolojik olarakta cıvıcın pek bir eksiği yok gibi fiyat karşılaştırması yapıyorum cıvıc 100 bin tl performans yol tutuş alt yapı ve şasi kalitesinde cıvıcın yanına yaklaşabileceğini düşünmüyorum keza tasarım olarakta öyle ha iç mekan kalitesi olarak golfü detaylı bilmiyorum o konu hakkında kesin yargıya varamam ama ben şahsen 20 bin tl fazla verip bunu alman
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
kanka eyfel takıntım var zaten bi tane alıcam seninkilerde çok güzel olmuş var mı sırada başka parçalar@emre16 panpa seversin puzzle eyfel olan 1500 parça digeri 1000 parça neonlu
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kaç kere çıktım yahu bu sahile ben. Medal of Honoru bilenler bilir. Artık kısır döngüye girdi firmalar. Pişir pişir önümüze servis et.
golf çok iyi bir araba değil esasında. Sadece kendi segmentini göz önünde bulundurursak iyilere oynayan bir model. Sinan abinin Golf R testinde dediği gibi herkes kendinden bi parça bulabiliyor golfün içinde. Sadece artısı bu şekilde. Yani herşeyi iyi yapıyor ama ondan daha güzel modellerde var elbette bunu bir golf sahibi olarak onaylıyorumDoğan abinin Golf testine bi yorum, geçen gün forumdakilerin dediği gibi fazla abartılmış bi test olmuş;
Ekli dosyayı görüntüle 6725
Yapıstır bitane panpa biz isyerinde hobi olarak yapıyoruz maksat kafa dağıtmak önümüzdeki ay yeni bitane gelcek daha secmedik henuz başka birimde yapıyolar burda onlar 3000 parca yapıyo suan galibakanka eyfel takıntım var zaten bi tane alıcam seninkilerde çok güzel olmuş var mı sırada başka parçalar
Trafiği hesaba kattiniz mi?Bana 200 tl yakıt parası verecekler,
Yol 30 km , git get 60
haftada 5 , 300 km
ayda 4 defadan 1200 km..
İ10 ise 200 tl ile 1284 km yol yapıyor
Aylık akbil 185 tl,
Normal basmalı aktarma ile 152 tl..
Araba ile yol 50 dakika , İett metro ile 75 dakika.
Kararsız kaldım..
Trafiği hesaba kattiniz mi?