Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu ara para stoklayın benden söylemesi. Büyük kriz gelecek + ülke ali babanın çiftliğine dönecek. İmkanı olan bence beklemesin bassın gitsin.
benım tavsıyem su olur. turkıyede kalacaksanız paranızın buyuk bır kısmını dolara yatırmanız daha mantıklı. evet dolar belkı cok daha artmaz ama bunu sıze kar yapmanız ıcın degıl turk lırası her gecen gun deger kaybedıyor dolarda paranız artmayacak ama erimez en azından

Edaaaaaa,Eski bandonun solisti. Grupta efsane, 1 konserlerini yaptım 29 ekim ticaret odası konseriydi zonguldakta. çok mütevaziler çok tatlı
çok tatlı bir kız yaa vallahi sesi de kendide çok güzel denizlide bekliyorum ama gelmiyor bencede ya ımageına gibi yerde peraya 50 çektiler geçen geldiler biletler full bitince 50 yazdı kesin

çok tatlı bir kız yaa vallahi sesi de kendide çok güzel denizlide bekliyorum ama gelmiyor bencede ya ımageına gibi yerde peraya 50 çektiler geçen geldiler biletler full bitince 50 yazdı kesin

geçen sene ekim kasım gibi görüştüm gayette uygun fiyatı vardı zaman belirleyemedik şimdi ben sektörü bıraktım eğer gelecek olursa ilk bilet alanlardan olacağım :)

geçen sene ekim kasım gibi görüştüm gayette uygun fiyatı vardı zaman belirleyemedik şimdi ben sektörü bıraktım eğer gelecek olursa ilk bilet alanlardan olacağım :)
ya banada haber verirsen çok memnun olurum ya seni bu sektöre kim küstürdü sen neden bıraktın sektörü sayende muhteşem sesler dinleyecekmişiz :D

organizatörlük, sanatçı menajerliği.

estağfurullah yaptığım işleri yazmadan görmeden gelmeden bunları yazıyorsun teşekkür ederim, çalıştığım isimlerden bi ara liste yapmayı planlıyorum sana da atarım.
memnuniyetle bakarım burada zaten bilgi birkiminden cümlelerinden mütevaziliğinden kendini belli ediyor :)

memnuniyetle bakarım burada zaten bilgi birkiminden cümlelerinden mütevaziliğinden kendini belli ediyor :)

Eyvallah hacım sağ olasın, etkinlik denizli diye bi facebook sayfası var sahibi ile iş esnasında tanıştım aram da iyidir onu takip et muhakkak denizlideki bütün etkinliklerle ilgili uğraşıyor mekanlardan fazla reklam yapıyor :)

benım tavsıyem su olur. turkıyede kalacaksanız paranızın buyuk bır kısmını dolara yatırmanız daha mantıklı. evet dolar belkı cok daha artmaz ama bunu sıze kar yapmanız ıcın degıl turk lırası her gecen gun deger kaybedıyor dolarda paranız artmayacak ama erimez en azından
abi ayıptır söylemesi birikmiş paramın 400 tlsini dolar yapmıştım 1 sen önce şimdi 200 tl kârım var Allaha şükür.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...