efsane geri döndü reisssssssssas as. vay vay vay kimleri görüyoruz![]()

efsane geri döndü reisssssssssas as. vay vay vay kimleri görüyoruz![]()
iyilik valla ya sen nasılsın sende haberler anlat bakalım naptınefsane geri döndü reisssssssss![]()
yokluğumda yaramazlıklar çıkmış
nassınız
![]()
nirvana olur16.000km'de Şahin S test etsek nasıl olur ?![]()
iyiyiz biz de şüküriyilik valla ya sen nasılsın sende haberler anlat bakalım naptın![]()
Gece sanayide yanlayın, debriyaj tokatlaya tokatlaya16.000km'de Şahin S test etsek nasıl olur ?![]()
As karşiiiiiim.
layt sana da saaGece sanayide yanlayın, debriyaj tokatlaya tokatlaya![]()
Aslayt sana da saaunuttum sanma
![]()
Abi dikkat et test sırasında çaktırmadan 20 milyara itelemesinler asdfasdf16.000km'de Şahin S test etsek nasıl olur ?![]()
Hakan ve Alp abim geldiler beni kodesten aldılar sağolsunlar. Zaten onlar dışında görüş günüme baska kimse gelmediLen yaşıyon mu sen
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
gardiyan tırsak çıktı korktu hmn ondan aksjdasjkdHakan ve Alp abim geldiler beni kodesten aldılar sağolsunlar. Zaten onlar dışında görüş günüme baska kimse gelmedi.
.
bu entry çerçeveletip asıcamAbi dikkat et test sırasında çaktırmadan 20 milyara itelemesinler asdfasdf![]()
![]()
Hakan ve Alp abim geldiler beni kodesten aldılar sağolsunlar. Zaten onlar dışında görüş günüme baska kimse gelmedi.
.
bu entry çerçeveletip asıcamxdxd
yav ben hatırlıyorum kaç sene önce dedem loganı alırken 6 bine takasa vermişti 6 bin tlyav sahibindende falan orjinal şahin doğan dedikten sonraki 2nci cümlelerinde 15 milyardan kapı açıyolar![]()
![]()
yav ben hatırlıyorum kaç sene önce dedem loganı alırken 6 bine takasa vermişti 6 bin tl![]()
Yerli araba dövizle yarışıyo arkadaşlaryav ben hatırlıyorum kaç sene önce dedem loganı alırken 6 bine takasa vermişti 6 bin tl![]()
vallaha öyleYerli araba dövizle yarışıyo arkadaşlar![]()
bugün vosvosu çektik, vosvosu hiç tanımayanlar şaşırabilir. Biraz kırbaçladımGece sanayide yanlayın, debriyaj tokatlaya tokatlaya![]()