Babamdan fidye isteyebilirsin.bence ben super kahramanım. aylık 600 benzıne gıdıyor banko . napsam senı falan kacırsam verırler dımı para ?
Oğlunu kurtarmak için verir.
Verir herhalde ya
Yani insallah
Babamdan fidye isteyebilirsin.bence ben super kahramanım. aylık 600 benzıne gıdıyor banko . napsam senı falan kacırsam verırler dımı para ?
sımdı ustune verırken para vermekte var ben ceyhunu tercıh edecem galıba tesekkurlerBabamdan fidye isteyebilirsin.
Oğlunu kurtarmak için verir.
Verir herhalde ya
Yani insallah
Haydaaaa abi bizde para yok sen bana hiç bakmasımdı ustune verırken para vermekte var ben ceyhunu tercıh edecem galıba tesekkurler
ceyhuncum sımdı yan cızme hıc oturdugunuz sıteyı sen kar zamanı paylasmıstın fıyatlar tavan valla ben anlamam ya fıkırtepeye tasın yada halıya sararımHaydaaaa abi bizde para yok sen bana hiç bakma.
Kaçış yok yaniceyhuncum sımdı yan cızme hıc oturdugunuz sıteyı sen kar zamanı paylasmıstın fıyatlar tavan valla ben anlamam ya fıkırtepeye tasın yada halıya sararım![]()
yada dersınkı benden foruma yemek ( yarım tavuk harıc ) o zaman gıderım hakanın taunus u calarımKaçış yok yani.
Nusret'de yemek ısmarlayabilirim bak sanayada dersınkı benden foruma yemek ( yarım tavuk harıc ) o zaman gıderım hakanın taunus u calarım
ona kıyamam ben calıs once bı ıse gır sonra corbanı ıcerız . bır kofte ısmarlarsın anlasırız onuda ben oderım zatenNusret'de yemek ısmarlayabilirim bak sana.
Niye sen ödüyon yav bak peder bu gün para verdiona kıyamam ben calıs once bı ıse gır sonra corbanı ıcerız . bır kofte ısmarlarsın anlasırız onuda ben oderım zaten![]()
sen bı hatun yap 5 kurusa muhtac olacan bırıktır sen harcama. kart verıyorsa ona yuklen ufaktan at kenara.Niye sen ödüyon yav bak peder bu gün para verdi.
Atiyom ya simdi ps4 ü satıp dolar alacam.sen bı hatun yap 5 kurusa muhtac olacan bırıktır sen harcama. kart verıyorsa ona yuklen ufaktan at kenara.
Mantiksiz degil bana guvenme ama secimden sonrada tutmaya devam et.Atiyom ya simdi ps4 ü satıp dolar alacam.
Doktor beni de naklet doktoorrhastasıyız dedeeeeeeeee
Ekli dosyayı görüntüle 3966
Yazın inşallah 1 ay Kanada'ya gidecem orda yiyecem dolarları veya gitmezsem dolar cok cıktığında bozacam.Mantiksiz degil bana guvenme ama secimden sonrada tutmaya devam et.
Ay benim kalp spazmım var doktooor benide naklethastasıyız dedeeeeeeeee
Ceyhun 5 ten asagi gelme lutfen.Yazın inşallah 1 ay Kanada'ya gidecem orda yiyecem dolarları veya gitmezsem dolar cok cıktığında bozacam.
Hangi 5 yav? Anlamadım.Ceyhun 5 ten asagi gelme lutfen.
hastasıyız dedeeeeeeeee