AYNEN PİLOTUN 300 CAN SORUMLULUĞU VARKEN BENİM YERİ GELİYO 1500 CAN SORUMLULUĞUM OLUYOR YANİ BEN KAZANCAM TABİ
Bİ DE İŞE BAŞLARSAM İYİ OLACAK İŞTE
bi de işe başlarsam iyi olacak işte cümlesi bugünlerde en çok kullandığım cümle

AYNEN PİLOTUN 300 CAN SORUMLULUĞU VARKEN BENİM YERİ GELİYO 1500 CAN SORUMLULUĞUM OLUYOR YANİ BEN KAZANCAM TABİ
Bİ DE İŞE BAŞLARSAM İYİ OLACAK İŞTE
Ayıp ediyosun hemen kursa yazıl 1 yıl icinde bitiyo zaten dispatch belgeni eline alır beraber iş ararız olmaz mıbi de işe başlarsam iyi olacak işte cümlesi bugünlerde en çok kullandığım cümle![]()
Ayıp ediyosun hemen kursa yazıl 1 yıl icinde bitiyo zaten dispatch belgeni eline alır beraber iş ararız olmaz mı![]()
Niye olm işte ne güzel beraber çalışırdıkla ben dispaçırlığa başlamaktan bahsetmiyorum kendi işimden bahsediyorum 35bin dolar beni bozar asdfasdf
basmışım aminoasiti taş qibiyim. zbordan geldk bili10n mubi de işe başlarsam iyi olacak işte cümlesi bugünlerde en çok kullandığım cümle![]()
Niye olm işte ne güzel beraber çalışırdık![]()
Spora mi başladın la boy kilo kaçtı seninbasmışım aminoasiti taş qibiyim. zbordan geldk bili10n mu![]()
işe başlarsan protein tozu senden <3
![]()
Ykk yok ben meslegimden memnunumgel sen benim yanıma üç beş sene misafir edeyim benim kurumda![]()
![]()
![]()
![]()
karşıyım ben öyle şeylerebasmışım aminoasiti taş qibiyim. zbordan geldk bili10n mu![]()
işe başlarsan protein tozu senden <3
![]()
1.78-73kg şuanSpora mi başladın la boy kilo kaçtı senin
o zaman iskenderkarşıyım ben öyle şeylere![]()
1.78-73kg şuanfit kowboy olmaya çalışıyorum
![]()
o zaman iskender![]()
![]()
kıskananlar çatlasın knko olur lan gideriz bodruma geldiğimde beraber![]()
kıskananlar çatlasın knknargile de içeriz buzlu
![]()
Lan bi buzlu içseniz bi daha normal İçmezsiniz güvenin banaaaalışmadık boğaza buzlu nargile dokunurmuş @maximaorhan bilir öyle buzlu muzlu![]()
Lan bi buzlu içseniz bi daha normal İçmezsiniz güvenin banaaa
Bak buzlu marpuç ayrı suya buz atmak ayrıyav benim nargileye gittiğim mekanlar hiç öyle buzlu yapabilecekmiş gibi gelmiyor![]()
ole bı bahsettıkı aksam kanal d ana haberlerde cıkıyormus hakan mekan basılıyor falan cekmeyın dıyeyav benim nargileye gittiğim mekanlar hiç öyle buzlu yapabilecekmiş gibi gelmiyor![]()
Bak buzlu marpuç ayrı suya buz atmak ayrı
Buzlu marpucu her yer yapmıyo o daha keskin oluyo diğerine göre zaten. Ama söyle getirmeden suyun icine 3 4 parca buz atsinlar o da etki eder yani![]()
ole bı bahsettıkı aksam kanal d ana haberlerde cıkıyormus hakan mekan basılıyor falan cekmeyın dıye![]()
organızator falan anlamıstım zaten hande yenerın eskı manıtasıydın dımı sımdı caktım