Anne güzel yapıyo yine ama babam çok daha güzel yapıyo.
Annen faydalı yemekler yapıyodur babanda zevkine hitap edecek et yemekleri hamburgerler fast food çeşitleri yapıyodur

Anne güzel yapıyo yine ama babam çok daha güzel yapıyo.
Günaydııııınnnnn![]()
Abi şimdi tam kahve zamanı birer drink alır mıyıznerelerdesiniz yav gözümüz yollarda kaldı çay bitti![]()
Abi şimdi tam kahve zamanı birer drink alır mıyız![]()
buralardayız abi. Şehir dışındayım inrernet yavaş falan zorlanıyom. Benim dahihane fikirim sayesinde girebiliyorumnerelerdesiniz yav gözümüz yollarda kaldı çay bitti![]()
Sabah sabah Honda paylaşmışsın zevkle okudumonu sabah ilk kalktığımda içiyorum ben![]()
Bir arkadaşım gastronomi okuyor orda varGastronomi bölümünde.
Bir arkadaşım gastronomi okuyor orda varbu arada ceyhun sana bir güzellik yapacağım onedioda sana içerik yapacam
![]()
cuk oturmuş asdqwd
Ne içeriği yavBir arkadaşım gastronomi okuyor orda varbu arada ceyhun sana bir güzellik yapacağım onedioda sana içerik yapacam
![]()
otopark.com vag profesörü ceyhun nam-ı diğer gtepro ile tanışın diye yayına vermicem ama taslakta duracak link atıcam sana o linki paylaştığın kişiler içeriğe ulaşacakNe içeriği yav.
Olur vallaotopark.com vag profesörü ceyhun nam-ı diğer gtepro ile tanışın diye yayına vermicem ama taslakta duracak link atıcam sana o linki paylaştığın kişiler içeriğe ulaşacak![]()
Okulda arkadaşlarına hocalarına falan gösterirsin çaktırma benim hazırladğımı kim bilecek dersin çıkmışım siteye sen bana forumda yazdığın mesajlardan böyle mizah ve bilgi dolu 10 mesajı ss le gerisini ben halledicemOlur valla.
Tamamdır ben bakayım o mesajlaraOkulda arkadaşlarına hocalarına falan gösterirsin çaktırma benim hazırladğımı kim bilecek dersin çıkmışım siteye sen bana forumda yazdığın mesajlardan böyle mizah ve bilgi dolu 10 mesajı ss le gerisini ben halledicem![]()