360 Kamera, Masajlı koltuk arka koltuk ısıtma arka multimedia ekranları yani bunlarda olaydı iyidiİnsan olana yeter olum daha ne dolduracaz?

360 Kamera, Masajlı koltuk arka koltuk ısıtma arka multimedia ekranları yani bunlarda olaydı iyidiİnsan olana yeter olum daha ne dolduracaz?
Baak doğru ben onları unuttuydum yav.360 Kamera, Masajlı koltuk arka koltuk ısıtma arka multimedia ekranları yani bunlarda olaydı iyidi![]()
Satmayacaksam eğer bineceksem bundan daha uyguna daha gırtlak keyfime göre ithal ettiririm. Bide 350 şart hacıBaak doğru ben onları unuttuydum yav.
Hacı Merco ya zaten gazlamalık alet değil yani sakin sakin gezecem ben arada bi viraj kasarım malum 4MaticSatmayacaksam eğer bineceksem bundan daha uyguna daha gırtlak keyfime göre ithal ettiririm. Bide 350 şart hacı![]()
Düz yolda tokadı basarlar zatenHacı Merco ya zaten gazlamalık alet değil yani sakin sakin gezecem ben arada bi viraj kasarım malum 4Matic.
Tokat istesem zaten Audi veya BMW alırım panpa.Düz yolda tokadı basarlar zaten
Panpa ben o kadar para veriyorsam Mercedes'e hem konforlu olacak hem yürüyecek zaten CLS araç o kadar düşük tavan yok aerodinamik falan 350CDİ'dan aşağı kurtarmazTokat istesem zaten Audi veya BMW alırım panpa.
Bende onu yengene alacak toto yok vallaPanpa ben o kadar para veriyorsam Mercedes'e hem konforlu olacak hem yürüyecek zaten CLS araç o kadar düşük tavan yok aerodinamik falan 350CDİ'dan aşağı kurtarmaz
He yengeye alırsın orası ayrı bak ona bişey demem
Hayat neler gösterir bilemezsin ceyhun kardeşşşBende onu yengene alacak toto yok valla.
9:40'ta nasıl bir anda pürüssüz geldi mübarek m5 gibi yanladı
Kanka off çok makbule geçer
Hocam battaniye nin malzeme kalitesi nasıl ? Yumuşak yünden mi yapılmış [emoji23] [emoji23] [emoji23]@stan bizim kizi uyutmak geceleri iyice zorlaşti. Bende araba suspansiyonu efektikti vererek uyutuyorum. Hanim ile battaniyede sallayarak uçan hali efekti yapiyoruz. 3 5 dk icinde horul horul uyuyor. Yani battaniyenin veya pikenin bir ucundan hanim bir ucundan ben tutup havaya kaldirip salliyoruz. Boşlukta gibi hissedip uyuyor. 8 şiyarli citroen hidropnomatik suspansiyonu gibi.![]()
1 aya videosunu çekerim ve Youtube a atarım. Şu an ekipman eksiğim falan var. Eğer çok merak ediyorsan Noyan bayide bi incelemesini çekmişti ona bak derim.Kanka off çok makbule geçer
Ya C ve E estate çok yakışıklı değil mi hele arkadan sedana göre daha ağır duruyolar
E Estate AllTerrain çok güzel oldu bence. Bakalım yeni A6 Allroad nasıl olacak.Ya C ve E estate çok yakışıklı değil mi hele arkadan sedana göre daha ağır duruyolar
ya onda siyah plastik filan var ucuz duruyo ben almam ama estate direk alırım sedan yerine arka stoplar efsaneE Estate AllTerrain çok güzel oldu bence. Bakalım yeni A6 Allroad nasıl olacak.