Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kamyonetten indiği zaman insan hususi otomobillerin hepsinin ayrı bir sanat eseri olduğunu düşünüyor :D :D
Bilirim bilirim. Bir önceki kasa ranger ile arkada tek başıma otururken arkadaş bir yanladı ki sağdan sola doğru uçup kafamı cama vurmuştum. Bir de böyle seke seke gidiyorsun arkada, kafan sürekli tavanla bütünleşik :D Eğlenceli ama uzun dönem kullanımında sabırlı olmak gerek :D

Type-R videosunu ancak izledim de aklımdan yüksek performanslı arabalarda tecrübe eksiğim olduğunu geçirip durdum. Bir gün özellikle pistte Sinan'ın sürüşünü canlı takip etmek isterim. Pist tecrübem de yokken kendime katacağım bir sürü şey olduğunu tahmin ediyorum. :) Tamam, şu halimle low-cost orta direk makinalarda eserim gürlerim de, belli seviyede bir performanstan sonrasında patlarım gibime geliyor :D

Type-R videosunu ancak izledim de aklımdan yüksek performanslı arabalarda tecrübe eksiğim olduğunu geçirip durdum. Bir gün özellikle pistte Sinan'ın sürüşünü canlı takip etmek isterim. Pist tecrübem de yokken kendime katacağım bir sürü şey olduğunu tahmin ediyorum. :) Tamam, şu halimle low-cost orta direk makinalarda eserim gürlerim de, belli seviyede bir performanstan sonrasında patlarım gibime geliyor :D
Ne güzeel dertleer ne güzeel dertleer.Ya hepsinde patlayabilme potansiyeli olanlar napsın..

Simülasyon araba yarışı oyunu(bu nasıl bi tamlama) öneriniz ne olur? Tek kriterim gerçek pistler olsun (nurburgring olursa iyi olur). Project cars düşünüyorum. Direksiyonum var kel kör de olsa :D
PC2 çıkacak, o yüzden ilkine şimdilik para vermeye değmez. Assetto Corsa çok daha mantıklı. Fizik olarak da PC'den daha iyi bana kalırsa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...