Hayattaki şansımPuu abv elektrikler gitti
Hayattaki şansımPuu abv elektrikler gitti
Hacıı çok zevkli varya sesler modellemeler dinamik yani ben çıldırıyorum şu an daha yeni başladık ama çatara putara@fksarall @bedirhan. Tavsiyeler için teşekkürler beyler
Grafik olarak daha iyileri olabilir ama bana sorarsan grafikler mükemmel. Fiziklerini çok övüyorlardı almadan önce ki bende 1-2 saattir oynuyorum aşırı keyif aldım Arabaların ağırlıklarını yol tutuşlarını hissediyorsun, yanlamanın ne kadar zor bir iş olduğunu tekrar anladım meselaAsetto Corsa nin videolarına filan baktım grafikler filan güzel duruyor nasıl gerçekten görüldüğü kadar güzel mi? @bedirhan.
Büyük televizyona bağlayıp sesi köklersen şirin babayı görebilirsinHacıı çok zevkli varya sesler modellemeler dinamik yani ben çıldırıyorum şu an daha yeni başladık ama çatara putaraEkli dosyayı görüntüle 8194
Şirin babayı bilmem ama biraz daha V10 kullanırsam komşular polisi arayabilirBüyük televizyona bağlayıp sesi köklersen şirin babayı görebilirsin
Şirin babayı bilmem ama biraz daha V10 kullanırsam komşular polisi arayabilir
Ekli dosyayı görüntüle 8196
Vay gavır vay
Bas lan bas
Bende tatilde olduğum için çok ses etmedim bide 2 haftalığına çıktılar .bensiz tatile çıksalar pis söverdim net
olum bodrum ayrı bişi anlamam benBende tatilde olduğum için çok ses etmedim bide 2 haftalığına çıktılar .
Ben seviniyorum ya belli yastan sonra insan kafa dinlemek rahat gezmek istiyor gitsinlerbensiz tatile çıksalar pis söverdim net
dediğin doğru bende benzer duygular düşüncesindeyim, fakat bodrum beldemize karşı özel bir ilgim varBen seviniyorum ya belli yastan sonra insan kafa dinlemek rahat gezmek istiyor gitsinler
Denizi guzel dimidediğin doğru bende benzer duygular düşüncesindeyim, fakat bodrum beldemize karşı özel bir ilgim var
Yalıkavakta kalıcan bodruma takılmaya gidicen reis netdediğin doğru bende benzer duygular düşüncesindeyim, fakat bodrum beldemize karşı özel bir ilgim var
Kesinlikle katılıyorum. Hele bi de yaş farkı ve dünyaya bakış farkı varsa o tatil, tatil olmuyorBen seviniyorum ya belli yastan sonra insan kafa dinlemek rahat gezmek istiyor gitsinler
herşeyi, rüzgarı,havası, öğlen birası, akşam rakısı, gece müziği, gündüz denizi...Denizi guzel dimi
ben ortakentciyim , yıllardır oraya giderim, bodruma anca tekne turu için inerim yoksa pek inmem sevmem merkeziniYalıkavakta kalıcan bodruma takılmaya gidicen reis net