Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben ortakentciyim , yıllardır oraya giderim, bodruma anca tekne turu için inerim yoksa pek inmem sevmem merkezini
Bodrumlu bi arkadaşım var otelleri evleri falanları var her yerde kalacak yerleri var Mayıs'ta bi gitmiştim Yalıkavak'a hayran kaldım Bodrum merkez biraz keşmekeş şehir merkezi gibi :)

Geyik başlığının konusu son dönemlerde kız muhabbetiyle dolup taşıyor. Anlıyorum genç arkadaşlar çok ve kanları kaynıyor ancak forumumuzda kadın üye sayımız az gibi görünse de üye olmayıp takip eden çok fazla takipçimiz olduğunu hepimiz biliyoruz.

Sınırları koruyalım, hitap şeklimize dikkat edelim. Gençlik ateşinize hakim olalım.

Günah değil aslında mucize :D elimizden 4 hala elimizde olmak üzere 7 opel geçti hiç sorun yaşamadık ve hepsininden memnun kaldık ondandır :p
7 opelde sıfır sıkıntı yaşadığını mucize olarak belirtmek Opeli açıklıyor :D
Arada farklı tatlar deneyin bence bir markada bu kadar takılıp kalmak senin adına üzdü beni.Arabadan anlayan seven birisin çünkü

7 opelde sıfır sıkıntı yaşadığını mucize olarak belirtmek Opeli açıklıyor :D
Arada farklı tatlar deneyin bence bir markada bu kadar takılıp kalmak senin adına üzdü beni.Arabadan anlayan seven birisin çünkü
Çevrede ne tür sıkıntılar yaşandığı ortada oturup bunlar yaşanmıyor kullanıcı hatası mı diyeceğim :) lada,honda,seat,vw,skoda,renault,citroen,nissan,subaru,porsche,bmw de tattık ama şimşek çok farklı bir şey :D
Edit:kia ve peugeot da vardı :)

Son düzenleme:
Çevrede ne tür sıkıntılar yaşandığı ortada oturup bunlar yaşanmıyor kullanıcı hatası mı diyeceğim :) lada,honda,seat,vw,skoda,renault,citroen,nissan,subaru,porsche,bmw de tattık ama şimşek çok farklı bir şey :D
Edit:kia ve peugeot da vardı :)
Allah allah yav seat ve porsche dışında kullanmadığım yok içlerinde ama hala opel nasıl alt edebiliyor diğerlerini sende:( ilginç bir fetişizm seninki:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...