Fiyatlarına baktın mı?Allah allah yav seat ve porsche dışında kullanmadığım yok içlerinde ama hala opel nasıl alt edebiliyor diğerlerini sendeilginç bir fetişizm seninki
![]()

Fiyatlarına baktın mı?Allah allah yav seat ve porsche dışında kullanmadığım yok içlerinde ama hala opel nasıl alt edebiliyor diğerlerini sendeilginç bir fetişizm seninki
![]()
Haa çok başka o bu diyince harbiden şok oldumFiyatlarına baktın mı?bir esprisi yok bir kez ısındık genel olarak beğeniyoruz şuanda insignia dışında çokta beğendiğim bir arabası yok
bu arada cruze da vardı onu unuttum
![]()
Ama direksiyonda şimşeği görünce insana güven geliyorHaa çok başka o bu diyince harbiden şok oldum
İyi trollemiş dedenAma direksiyonda şimşeği görünce insana güven geliyordedemin corsa ile gezerken dedeme bu araba nasıl böyle gidiyor diye sormuştum o da bana oğlum şimşek bize güç verir sen şimşeğe güven demişti o günden beri güveniyorum
asdfasdfsafdsadf
U re still aliveBildirim niye gelmiyor? Tapatalka girdiğimde bildirimleri görürdüm. Banlandım mı noldu?
Kaç yıldır yoğurt yerim böyle kase görmedim arkadaş ya <3
Bariz kullanıcı hatası ben 20 yıldır corsa kullandım hiç sorun yaşamadım. Şimdi bozulmasını istemiyorsan yapacağını söylüyorum. Arabayı kullanmayacaksın. İki metre yürümek bu kadar mı zor?!!!İyi trollemiş dedenBen görünce rot başı çıkmasın sigorta arızası vermesin elektronik park freni ışığı neden hala yanıyor diyorum
Hele hele hele helee ....Yarin fena test geliyor ahali![]()
Çok net söylüyorum, Eğer abuk sabuk arızaları, dertleri olmasa, eli yüzü düzgün satış ve satış sonrası servis sunsa, vallahi eskisi gibi Ford'la kafa kafaya koyarım. Ama yok işte, zerre güvenmiyorum. Hepiniz biliyorsunuzÇevrede ne tür sıkıntılar yaşandığı ortada oturup bunlar yaşanmıyor kullanıcı hatası mı diyeceğimlada,honda,seat,vw,skoda,renault,citroen,nissan,subaru,porsche,bmw de tattık ama şimşek çok farklı bir şey
Edit:kia ve peugeot da vardı![]()
İşte senin yaşadıklarını çok şükür yaşamadıkÇok net söylüyorum, Eğer abuk sabuk arızaları, dertleri olmasa, eli yüzü düzgün satış ve satış sonrası servis sunsa, vallahi eskisi gibi Ford'la kafa kafaya koyarım. Ama yok işte, zerre güvenmiyorum. Hepiniz biliyorsunuz![]()
asdajlsdşlgs videoyu görmeden fotoğrafa bakar bakmaz aklıma geldi sahne
Acun'a da takılıyordu bir ara sonra biz kankayız demiş herhalde ama yinede bir başarıdırBöyle bir haberin yeri değil belki ama paylaşmazsam patlardım, vay arkadaş.
http://www.hurriyet.com.tr/adriana-...asi-boyle-goruntulendi-40515848&utm_term=post