Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG-20170712-WA0007.jpg

Bence o kadar buyutmemek lazim, ulkenin en buyuk siyasetcilerinin bu tip haklari olmali. Her an suikast tehlikesi olan insanlar bunlar.
Kuyumcu toptancisi olan bir arkadasim var o da radar falan tanimaz, bazen 200-300 kg altin goturur, soyulmaktansa 3-4 tane ceza yeyim der.
Aslinda bana daha ilginc gelen kisim, neden Bahceli nin aracinin onunde koruma araci yok, en onde seyretmesi cok sacma ve tehlikeli, kendisi aracta olmasa bile gereksiz yani.
Bazi siyasetciler bisiklete biniyor olmadi vosvosa biniyor . Bunlarin neden halktan bu sekilde kactigini oturup dusunmek lazim

Benim anlamadığım yer şu hadi tamam aceleniz var soldan yardıra yardıra gidiyorsunuz da bahçelinin hemen arkasındaki passat neden sağ şeritte gidenleri de hunharca taciz ediyor? 180-190'la gidip sağ şeritte 90-100le giden arabanın kıçına kıçına inatla gitmenin mantığı ne? Ayrıca tanıdık olunca birbirlerine çarpmayacaklarını zannediyorlar heralde ki 200e yakın süratlerde 1 metre bile boşluk bırakmadan gidiyorlar. Öndeki gaz kesse girecekler ki zaten girmişler de çok güldüm :D :D Eski bir videoda b7 passatla 200+ hızda giderken şoförü de çekmiş bi kolu kapıya dayamış direksiyonu tek elle tutuyor hay yarabbim kafalara gel. Bu kadar cehalet beni rahatsız etti bu da kaza videosu :D
Şu, ' onlar tabii ki hızlı gidecek güvenlik için ' yorumunu yapanları anlamıyorum. Lan Bahçeli kim ki ona suikast yapsınlar. Sanki ABD başbakanı, CIA-FBI-Mossad-BND başkanı falan da her an suikast tehlikesiyle yaşayan çok önemli bir şahsiyet sanki :D Akp'nin kuklası işte, tasmayı dolamışlar nereye çekse oraya gidiyor. Ayar oluyorum ' güvenlik ' bahanesi altında milletin canını tehlikeye atmayı kendine hak gören bu tiplere. Hele o alttaki yorumlar yok mu beni benden alıyor. 5 yaşında çocuğun kurmayacağı cümlelerle dolu.

Benim anlamadığım yer şu hadi tamam aceleniz var soldan yardıra yardıra gidiyorsunuz da bahçelinin hemen arkasındaki passat neden sağ şeritte gidenleri de hunharca taciz ediyor? 180-190'la gidip sağ şeritte 90-100le giden arabanın kıçına kıçına inatla gitmenin mantığı ne? Ayrıca tanıdık olunca birbirlerine çarpmayacaklarını zannediyorlar heralde ki 200e yakın süratlerde 1 metre bile boşluk bırakmadan gidiyorlar. Öndeki gaz kesse girecekler ki zaten girmişler de çok güldüm :D :D Eski bir videoda b7 passatla 200+ hızda giderken şoförü de çekmiş bi kolu kapıya dayamış direksiyonu tek elle tutuyor hay yarabbim kafalara gel. Bu kadar cehalet beni rahatsız etti bu da kaza videosu :D
Konvoya içimin yağları eridi de, arada siviller de kaynadıysa ona üzülürüm.

Koruma konvoylarında araçlar arasında boşluk olmaması gerekir. Ama fren vb durumlar için hem sürücülerin yanlarında konvoyla iletişim halinde telsizli biri daha olması gerekir, hem de çok hafif sağlı sollu durmaları gerekir ki önlerindeki aracın önlerini görebilsinler. Sıkıntılı, ciddi zor iştir. Öyle tek elle direksiyon tutarlarsa daha çok girerler birbirlerine.

Beyler Arteon için, Yeni Micra için , Fiesta için, Ford Ecosport için, CX5 için, Superb Combi için ve Range Rover Velar için yazı mı istersiniz video mu? Ona göre vaziyet alacam bugün Arteon'a gidecem.
Gitmişken Crossland X'de cekeyim. Akşam CX5 Crossland X ve Superb Combi upload etmis olurum bide Fiesta yarın gelecekti ama bugün gelmiş olursa ona öncelik verecem :D.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...