Araç çok iyi ama o parmak izleri nedir öyle .
Araç çok iyi ama o parmak izleri nedir öyle .
İşte tamamen kültür meselesi abi .Stok bulmayi geçtim neredeyse hepsi patlak bizim ulkemizdekilerin
Hemen hindistan sokak lezzetlerini izlemeye başla ancak böyle duzelirsinGece gece kendime işkence etmekte üstüme yok. Niye izliyorum ki söğüş, ciğer, dürüm videolarini
Yıldız onla güzel oluyor ama.Gece gece kendime işkence etmekte üstüme yok. Niye izliyorum ki söğüş, ciğer, dürüm videolarini
Cidden orjinal egzosu görmek şaşırttıAaaaaaa demek ki böyleymiş burası dediğim fotoğraflar oldu...
Ben gördüğümde inanamadım bide yolda yürürken şans eseri bir evin girişinde duruyordu valla .Cidden orjinal egzosu görmek şaşırttı
Katılıyorum, şaka maka adamlar öyle bir tasarım yapmış ki 17 senedir bir gram eskimedi gözümde alet. Keşke malum tayfanın eline düşmeseydi...Cidden orjinal egzosu görmek şaşırttı
Civic kasaları da öyle eskimiyor mesela.Ne çağının çizgileri ne çağının ilerisi çizgilere sahipler çünkü.Ortaya beğeneni /beğenmeyeni çok olan tasarımlar yapıyorlar.Gözümüz alışmıyor böyleceKatılıyorum, şaka maka adamlar öyle bir tasarım yapmış ki 17 senedir bir gram eskimedi gözümde alet. Keşke malum tayfanın eline düşmeseydi...
18 sene oldu mu ya araba benden büyük valla .Katılıyorum, şaka maka adamlar öyle bir tasarım yapmış ki 17 senedir bir gram eskimedi gözümde alet. Keşke malum tayfanın eline düşmeseydi...
Edit: 18 seneymiş, 99'da çıkmış...
Bu aracın orjinali varex değil mı ?Cidden orjinal egzosu görmek şaşırttı
Şu aralar en büyük problemimiz corollanın son iki tık yakıtla gezmesi.Dip depo kullandığımızda performanstan düşüyor.Evde yattığı için doldurmuyor depoyu peder.Alan da 20 lira atıp eve dönüyor.Japonlara o konuda hayranım. Adamlar bozulmayan otomobil üretiyor resmen. Çok ciddi söylüyorum citroen falan alsanız direkt uçurumdan atarsınız japondan sonra.
Dip depo kullanınca deponun içinde alta biriken bütün pislikler olduğu gibi motorun içinde yakıt sisteminin içinde geziniyor. Çok can sıkan ve ciddi hasarlara neden olabilen bir şey bu. Dip depo kullanmamak gerek araçları. Hele dizel bir araç varsa aklından bile geçirmemek lazım.Şu aralar en büyük problemimiz corollanın son iki tık yakıtla gezmesi.Dip depo kullandığımızda performanstan düşüyor.Evde yattığı için doldurmuyor depoyu peder.Alan da 20 lira atıp eve dönüyor.