Volvoya o sırada füze gelmiş ondan tamponu düşmüş yoksa focus kim ki volvoya zarar verebilir jskfkskdVolvocular sevmez böyle fotoğrafları. Volvo hasar almaz, alamaz.
Volvoya o sırada füze gelmiş ondan tamponu düşmüş yoksa focus kim ki volvoya zarar verebilir jskfkskdVolvocular sevmez böyle fotoğrafları. Volvo hasar almaz, alamaz.
Volvoya o sırada füze gelmiş ondan tamponu düşmüş yoksa focus kim ki volvoya zarar verebilir jskfkskd
Az önce eve gelirken benim önümde de oldu özkaymaktan aşağı doğru inen yolda. Benim önümdeki sollamaya kalktı onun önündeki sinyaliz şekilde sola dönünce sürtüşdüler birbirlerine. Neden herkes bu kadar çok acele ediyor anlamıyorum.Ekli dosyayı görüntüle 8232 Ekli dosyayı görüntüle 8233 Ekli dosyayı görüntüle 8234
Bizim köşe başında gine kaza olmuş. Geçen astra h ile era idi, şimdi focus volvo
İşte bunu gel de bizim millete anlat hepsi kafasına bi şey oturtup onu yaşıyor müptezel gibiVolvo denince şunlar gibi fotoğraflar paylaşılıyor
İsveç çeliğide şuydu buydu diye güzellemeler yapılıyor altına. Tamam sağlam araba ama bu hasar almaması vuruş açısıyla, darbenin geldiği yerle alakalı. Üç aşağı beş yukarı Volvo kadar sağlam araba yapan markalar var.
Buda Volvo işte:
Eski bir V70:
Şimdi buna bakıp Lada'ya, Rus çeliği, sağlamlık abidesi mi diyeceğiz?
Tabii ki de hayır:
Az önce eve gelirken benim önümde de oldu özkaymaktan aşağı doğru inen yolda. Benim önümdeki sollamaya kalktı onun önündeki sinyaliz şekilde sola dönünce sürtüşdüler birbirlerine. Neden herkes bu kadar çok acele ediyor anlamıyorum.
@DouglasAdams ?Doktorların çoğu neden müzikle uğraşır?
Doktorların çoğu neden müzikle uğraşır?
Tıp fakültesinden herşey çıkar arada birde hekim.. diye bir söz var boşuna söylenmemiştir herhalde
Denizli NCAPEkli dosyayı görüntüle 8232 Ekli dosyayı görüntüle 8233 Ekli dosyayı görüntüle 8234
Bizim köşe başında gine kaza olmuş. Geçen astra h ile era idi, şimdi focus volvo
Başladı, adamlar it gibi koşuyo. GS'li topçular ağzında sigara göbekli halı saha topçuları gibi kaldıizlemicem sanırım, dursun olduğu sürece sülalem raadd
TR'de ön düzen dağıttırıyor öyle jantlar. Jantta en küçük ebatı tercih etmek gerek Ceyhun'um. Özellikle eski nesil arabalarda...
doğru söylüyorsun abim bizim yollar felaket burda ise en kötü yol mıcır asfalt .TR'de ön düzen dağıttırıyor öyle jantlar. Jantta en küçük ebatı tercih etmek gerek Ceyhun'um. Özellikle eski nesil arabalarda...
Arabaya jant alacağım deyip arayıp tarayıp 13" almış biri olarak çok normal böyle söylemem
bizimkinin orjinali 13"TR'de ön düzen dağıttırıyor öyle jantlar. Jantta en küçük ebatı tercih etmek gerek Ceyhun'um. Özellikle eski nesil arabalarda...
Arabaya jant alacağım deyip arayıp tarayıp 13" almış biri olarak çok normal böyle söylemem
Neden dağıtsın anlayamadım abiTR'de ön düzen dağıttırıyor öyle jantlar. Jantta en küçük ebatı tercih etmek gerek Ceyhun'um. Özellikle eski nesil arabalarda...
156 ve özellikle Alfalar alt takımı hassas bir arabalar ondan dolayı yoksa günümüz C Segmenti bir araç kolay kolay dağıtmaz diye düşünüyorum.Neden dağıtsın anlayamadım abi
13 inç kullanma sebebini de merak ettim @berkertekin abinin.156 ve özellikle Alfalar alt takımı hassas bir arabalar ondan dolayı yoksa günümüz C Segmenti bir araç kolay kolay dağıtmaz diye düşünüyorum.
13 inç kullanma sebebini de merak ettim @berkertekin abinin.
Anladım hocam teşekkürler.Ben şöyle anladım @berkertekin in yazdıklarından.Gittim daha küçük cant aldım gibi anladım noluyoruz oldum.Orjinali 13 müş demek kiKaptan 13'' kullanılırsa büyük bir ihtimalle yanak da kalın olacak yanak kalın olduğu içinde süspansiyona ek yardımcı görevde bulunacak, büyük bir ihtimalle @berkertekin 'de 13'' daha kalın yanaklı ve fabrika çıkışlı orjinal ölçü olduğu için kullanıyordur.Eğer yanak çok ince olursa en ufak çukur da sürekli süspansiyon çalışacak bu da Türkiye yollarında ağır bir ön takım maliyeti demek.